Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

#BeterOnline voor ZZP'ers

full-webservicedienst-logo

Wat willen we?

Voor veel ZZP'ers is het online landschap een vrijwel onontgonnen gebied. Webservicedienst.nl B.V. is een online agentschap met als doel haar relaties beter online te maken. Door slim gebruik te maken van de kansen en mogelijkheden die het web anno 2019 te bieden heeft kan men leads en omzet genereren op een wijze die tot voor kort alleen voorbehouden was aan organisaties met grote marketingbudgetten. Het bereiken van de massa is voor velen geen haalbaar of nuttig doel. Het bereiken van een specifieke, relevante doelgroep is dat wel. De aanwezige kennis wordt door middel van een interactieve training overgedragen op de deelnemer. Deze heeft na afloop alle kennis en mogelijkheden om de online wereld in te zetten ter versterking van de eigen onderneming. 

full-webservicedienst-logo

Wat gaan we doen?

 1. We lichten de complete online aanwezigheid van de deelnemer door. Website, e-mail, social media en communicatiemiddelen.
 2. Met praktisch advies, direct uitvoerbare wijzigingen en heldere inzichten verbeteren we de online aanwezigheid en activiteiten van de ZZP'er. Er ontstaat een sterk persoonlijk merk, aantrekkelijk voor de cliënt en passend bij de ondernemer.

Zaken die we behandelen

Het is voor iedere ondernemer in de B2C markt van belang met de ogen van de klant te kijken naar de uitingen die de ondernemer doet. Alle communicatie, direct of indirect, dient bij te dragen aan de personal brand van een ZZP'er. De eerste indruk die men van je krijgt is vaak bepalend voor verdere actie. 

 • Hoe ziet de wereld jou? 
 • Wat drijft een prospect om contact met je op te nemen? 
 • Is het duidelijk waar jouw toegevoegde waarde ligt? 
 • Hoeveel laat je van jezelf zien en is dit relevant voor je doelmarkt? 
 • Welke kanalen zijn voor jou geschikt om je diensten aan te bieden? 
 • Wat kun je delen met iedereen en wat blijft tussen jou en je klant? 
 • Wil een derde überhaupt weten hoe de samenwerking tussen jou en je klant verloopt? 
 • Passen de middelen die je nu inzet bij de doelgroep die je wilt bereiken? 
 • Waar kun je nog meer actief je doelgroep benaderen zonder direct je diensten te verkopen? 
 • Word je als expert in je vakgebied gezien en begrijpt je doelgroep wat je vertelt? 
 • Wat spreekt je doelgroep aan en hoe maak je hier effectief gebruik van?

Allemaal vragen die we beantwoorden door objectief naar je online presence te kijken. Waar nodig verbeteren we de blik die de wereld op je kan werpen. 

Investering

De kosten voor de training bedragen éénmalig €1000,-. De training wordt altijd afgestemd op de situatie van de deelnemer. Heb je dus specifieke hulpvragen alvorens de training aanvangt, dan kun je deze schriftelijk kenbaar maken via info@webservicedienst.nl.

Wanneer je klaar bent om in jezelf en je onderneming te investeren kun je als Drentse ZZP'er gebruikmaken van de zogenaamde voucherregeling van ikbendrentsondernemer. De voucher voorziet in een financiële tegemoetkoming van €800,- ten behoeve van de inkoop van specifieke kennis die de groei van je bedrijf stimuleert, innovatie mogelijk maakt of het creëren van een nieuwe afzetmarkt bevordert. 

Voor wie?

Iedere ZZP'er die actief bezig is zijn of haar bedrijf neer te zetten of uit te breiden. Door de overvloed aan informatiebronnen omtrent online zichtbaarheid is het vaak lastig de zin van de onzin te scheiden en te bepalen of technieken, tactieken en strategieën van toepassing zijn op jouw onderneming.
Webservicedienst.nl B.V. staat je bij met raad en daad, wijst je de weg en scheidt de zin van onzin voor jou en je onderneming. Je rondt de training af met een dosis kennis en documentatie omtrent je online profielen, website, e-mail en communicatiemiddelen. Bovendien blijven we gedurende 4 weken na afloop van de training beschikbaar om de vragen te beantwoorden waar je even zo snel niet aan gedacht hebt. 

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram