Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

WordPress Onderhoud

Zo’n 35 procent van alle websites op het web draait op WordPress. Dat zijn alle sites, met of zonder CMS. Van alle websites met CMS is dat 60%. 6 van de 10 websites met wat voor onderhoudssysteem dan ook zijn dus WordPress sites. Dat zijn indrukwekkende percentages, WordPress is dan ook met afstand het meest gebruikte Content Management Systeem voor websites wereldwijd. Dat betekent dat er een enorm ecosysteem achter zit met actieve ontwikkelaars die gezamenlijk honderdduizenden plugins ontwikkelen en onderhouden. Het is zaak WordPress zelf en alle plugins waar jouw website gebruik van maakt met zorg te onderhouden. Dat kun je zelf doen of uitbesteden.

 
 

Kosten

Of je het nu zelf regelt of laat doen, het onderhouden van je WordPress website kost geld. Geld in de vorm van Euro’s die je ervoor betaalt om het te laten doen of geld wanneer je de tijd die je eraan besteed omrekent naar een uurtatief.

Waar je ook voor kiest, een website die door gebrekkig onderhoud uiteindelijk uit elkaar valt en offline gaat kost waarschijnlijk een veelvoud van de onderhoudskosten. Het is dus altijd verstandig om regelmatig en zorgvuldig je WordPress website te onderhouden.

Onderhoudscontract

Webservicedienst stelt zich op als dienstverlener, de naam zegt het ook al een beetje. Vertrouw je ons het onderhoud toe dan gaan we zorgvuldig met dat vertrouwen om. Ook als je besluit het toch zelf te gaan doen of later voor een andere partij kiest doen we niet moeilijk. We stellen het wel op prijs als je ons de reden doorgeeft van je beslissing, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je hoeft bij ons dan ook niets te tekenen en zit nergens aan vast. Een officieel contract is er dan ook niet, je kunt te allen tijde de dienstverlening stopzetten. Wil je dus niet vastzitten aan een langlopend onderhoudscontract, dan kun je onze dienstverlening gerust eens uitproberen. WordPress onderhoud kan bij Webservicedienst.nl al vanaf €26,99 per maand. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Melding

Bij iedere handeling die we uitvoeren om jouw website te onderhouden krijg je netjes een melding. Je weet dus altijd wat er op welk tijdstip aan jouw website gedaan is. Klein onderhoud automatiseren we, grotere updates van plugins en WordPress doen we handmatig en controleren we achteraf. Sowieso worden er regelmatig automatische backups gemaakt en bij grote updates maken we altijd een extra backup. Op die manier kunnen we altijd je website herstellen als er onverhoopt en onvoorzien iets misgaat met je WordPress site.

Onderhoud uitbesteden

Als je een betrouwbare partij zoek om het onderhouden van je WordPress website aan uit te besteden houden we ons graag aanbevolen. Door met zorg en aandacht naar je website te kijken en alle componenten te inventariseren zorgen we ervoor dat jouw website online blijft. We houden nauwlettend in de gaten welke updates uitgebracht worden en wat een update betekent voor jouw website. Door je deze taken uit handen te nemen kun jij je tijd besteden aan je normale werkzaamheden. In je achterhoofd weet je dat je website in goede handen is.

 

Managed WordPress hosting

Wil je een stap verder gaan en naast je WordPress website ook de server in optimale conditie houden? Bekijk dan onze Managed WordPress Hosting oplossing. Hierbij lanceren of migreren we jouw WordPress website op/naar een door ons geoptimaliseerde server. De server staat en draait in een Nederlands en groen datacenter. Voor deze server gebruiken we afwijkende configuraties die voor de Nederlandse markt uniek zijn. De voornaamste factor is de LiteSpeed webserver, een Apache drop-in die vele malen sneller is, uiterst stabiel en zelf de alom geprezen NGINX qua prestaties overtreft. Meer informatie over Managed WordPress hosting.

 

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
envelope-omap-markerphonewhatsapphomeexitmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram