Informatie over Website as a Service

Het is een relatief nieuw concept in Nederland: Website as a Service. Een website volledig ontwikkeld en beheerd door een professional. Een developer die het onderhoud, de updates en make-overs volledig voor zijn rekening neemt. Op deze pagina vind je relevante informatie over het Website as a Service concept.

Volledig artikel

Hoe werkt Website as a Service?

Het is nieuw en dus onbekend. Maar waarschijnlijk niet lang onbemind. Website as a Service, het concept waarbij je als website-eigenaar geen omkijken meer hebt naar je website. Een professionele developer neemt die taak van je over. Geen gedoe meer met een Content Management System (CMS). Gewoon even contact leggen met de developer, de gewenste wijzingen of updates doorgeven en het wordt geregeld. Bovendien is de developer ook degene die zorg draagt voor regelmatige screening en tests op je website. Zo blijft je site altijd veilig en up-to-date. Hoe dat precies allemaal werkt? Lees verder over Website as a Service.

door Ramon Horst maart 2018

Lees verder

Webdesign

Responsive Design

Moderne websites en online applicaties moeten er goed uitzien op elk apparaat. Smartphones, tablets, desk- en laptops zijn allemaal hebben allemaal een browser waarmee de gebruikers over het web surfen. Hoe zorg je ervoor dat de gebruikerservaring op alle type devices goed is?

Lees verder

Volledig Artikel

Algemene voorwaarden.

Allereerst houden we niet heel erg van formaliteiten. Toch is het belangrijk voor jou en ons om iets te hebben om op terug te kunnen vallen. Daarnaast is het natuurlijk stiekem best handig om even op een rijtje te hebben waar jij nou eigenlijk voor betaalt en wat je daarvoor dan precies mag verwachten. Daar heb je ze dus: Algemene Voorwaarden. Neem ze even door en laat het vooral weten als je nog vragen hebt of hier een opmerking over wilt maken.

Lees verder