Basis

€99 / mnd

  1. Website

  2. Eigen Domein

  3. Eigen e-mail

  4. Support on Demand

Website as a Service: €99 p/mnd.

Ontwikkeling

In nauwe samenwerking ontwikkelt een ervaren developer met jou je website. Je geeft aan wat je met je website wilt bereiken en hoe deze eruit moet komen te zien. De developer maakt de website voor je en voorziet deze van de door jou aangeleverde content. Gebruikelijke functionaliteiten zijn inbegrepen en werken gegarandeerd foutloos. De developer maakt gebruik van moderne techniek om je website te ontwikkelen. De look en feel zijn dus up-to-date en met Website as a Service blijft dat ook zo.

Onderhoud

Gevraagd en ongevraagd voert de developer van jouw website onderhoudswerk uit. Dat betekent dat alle elementen van je website worden nagekeken op uiterlijk en functionaliteit. Eventuele updates worden altijd eerst getest alvorens deze toegepast worden.

Wijzigingen

Kleine wijzigingen zijn bij Website as a Service inbegrepen. Denk hierbij aan een icoontje veranderen, tekstuele aanpassingen, een foto vervangen of een ander e-mail adres waar je contactverzoeken binnenkomen. Het toevoegen van secties, uitbreiding of ontwikkeling van nieuwe functies en andere grotere klussen voor de developer vallen buiten het pakket. Om die reden heb je altijd eerst een persoonlijk gesprek en wordt jouw website in nauw overleg ontwikkeld.

Blogs en artikelen

Wil je je website met enige regelmaat van nieuwe content voorzien, meld dit dan voor de ontwikkeling van je website begint. Op die manier kan de developer hier rekening mee houden in de architectuur van je website. Er wordt een layout klaargemaakt voor je blog, nieuwssectie of artikelen. Website as a Service is inclusief een maandelijkse content-update. Wil je regelmatiger content toevoegen, of dit on-demand doen, dan wordt hiervoor een tarief vastgesteld op basis van jouw wensen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je dus niet voor verrassingen te staan.

Financieel

Je weet nu wat de maandelijkse kosten voor je website zijn, voor reguliere websites is de hosting inbegrepen. In uitzonderlijke gevallen is een speciale server-inrichting nodig, maar als je je nu afvraagt wat zo'n uitzonderlijk geval dan is, dan is het voor jou hoogstwaarschijnlijk niet van toepassing. De ontwikkeling van je website brengt geen extra kosten met zich mee. In eerste instantie sluiten we een jaarcontract af en betaal je maandelijks de abonnementskosten voor Website as a Service. Na het eerste jaar is je abonnement uiteraard maandelijks opzegbaar, zonder lastige vragen of clausule. Ook dat is Website as a Service.