Heavy traffic

v.a.€149 / mnd

  1. Geen downtime

  2. Grote opslagcapaciteit

  3. Altijd snel

  4. Direct contact met de ontwikkelaar

Website as a Service: €149 p/mnd.

Wat is Heavy Traffic?

Heavy Traffic websites zijn websites die veel bezoekers trekken die ook nog eens met enige regelmaat terugkomen. Denk hierbij aan blogs waar regelmatig nieuwe publicaties op verschijnen, nieuwssites en naslagwerken op elk gebied. Zeker als jouw site na verloop van tijd een authoriteit in je vakgebied wordt, kun je in de Heavy Traffic categorie gaan vallen.

Prijsberekening

Omdat een Heavy Traffic website meer datastromen genereert en daarmee ook wat extra onderhoud vergt is Website as a Service voor dit type websites hoger geprijsd. Hiervoor krijg je echter wel het nodige terug. Uiteraard wordt je website door zowel je publiek als je developer scherper in de gaten gehouden. Doordat servers zo worden geconfigureerd dat ze meeschalen met toe- en afname in verkeer heb je geen zorgen over de prestaties en bereikbaarheid van je website, je merkt geen verschil tussen 100 en 10.000 gebruikers en je bezoekers ook niet.

Service
Een drukbezochte website vergt dus extra aandacht. Met Website as a Service krijgt jouw populaire website de aandacht die hij verdient. Downtime kennen we niet en zaken als advertenties worden naadloos in het ontwerp verwerkt. Verdien jij geld met je website? Kies dan voor Website as a Service. Je weet dan precies welke kosten je maandelijks aan je website hebt en je inkomensstroom zal altijd stabiel zijn door gebruik van superieure techniek die je niet in de steek laat. Daarnaast sta je in direct contact met de developer, die net zo begaan is met het succes van je website als jij.