Webshop

v.a.€249 / mnd

  1. Ongelimiteerde categoriën

  2. Ongelimiteerd aantal producten

  3. Integratie populaire betaalmethoden

  4. 24/7 support

Website as a Service: €249 p/mnd.

Webshop

Een beproefde methode om op internet je geld te verdienen is een webshop. Een moeilijke web applicatie om in stand te houden is een webshop ook. Snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid zijn alledrie van levensbelang voor jouw webshop. Met Website as a Service heb je het goed voor elkaar op alle gebieden, de developer steekt zijn hand ervoor in het vuur.

Betalingsmethoden

Het meest vitale en gevoelige onderdeel van een webshop is het betalingsproces. Hier mogen absoluut geen fouten gemaakt worden. Zowel het proces zelf als de beveiliging ervan moeten naadloos verlopen. Daarnaast wil je ook dat het voor je klanten eenvoudig is om hun artikelen af te rekenen en hen gerust stellen over de afhandeling van de bestelling zodra deze bij jou binnen is. Met website as a Service heb je al deze processen ondergebracht bij ééń partij die hiervoor de verantwoordelijkheid draagt. Zo kun jij je met de verkoop bezig houden en jouw developer met de techniek. We zullen een gouden team vormen.

Servicepakket

Website as a Service voor webshops betekent dat een developer zich bezighoudt met het openhouden van je webshop. Je bent en blijft echter zelf verantwoordelijk voor de verwerking van bestellingen en je boekhouding. Website as a Service is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het technische onderhoud, de contactmethodes en de implementatie van betalingsopties als iDeal, PayPal en creditcards. Verder wordt je webshop in eerste instantie gevuld met door jou aangeleverde categoriën en producten, inclusief foto. Over het aanvullen en verwijderen van producten en categoriën maken we afspraken. Maak je geen zorgen, Website as a Service is, zoals de naam al zegt, gericht op service. Service impliceert flexibiliteit, dat is dan ook wat je krijgt.

Webshop in de Cloud

Als er 1 web applicatie is waar een cloudserver voor gemaakt is, is het wel de webshop. Website as a Service host jouw webshop in de cloud wat allerlei vitale voordelen met zich meebrengt. Je bent bijvoorbeeld ongevoelig voor cyberaanvallen, cloudservers maken automatisch backups en wanneer een server in de cloud het laat afweten neemt een andere het werk over. De cloud is oneindig groot, of je nou 10 of 100.000 producten in je webshop hebt, je zult nooit met een tekort aan opslagruimte komen te zitten. Houd er wel rekening mee dat vele gigibytes aan data extra kosten met zich meebrengen. De snelheid van je webshop is altijd stabiel. Cloudservers schalen automatisch op en neer in rekenkracht en bandbreedte. Meer verkeer naar je webshop leidt dus niet tot files en opstoppingen, er komen simpelweg extra rijstroken beschikbaar om het verkeer soepel te laten doorstromen. De cloudservers zijn 100% veilig en voldoen aan alle eisen die zowel Nederlandse als Europese wetgevers dicteren op het gebied van privacy. Ook dat aspect is dus in goede handen met Website as a Service voor webshops. Ben je klaar om je developer te ontmoeten? Hij houdt van koffie, dus kom een bakkie doen!