Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

LiteSpeed Webhosting

Next Level webhosting met LiteSpeed, al vanaf €20,-

Supersnelle servers voor je website

Met LiteSpeed webhosting van Webservicedienst.nl breng je een website naar een geheel ander technisch niveau. LiteSpeed is gebaseerd op Apache, maar dan vele malen sneller door slimme configuratie en optimale tuning van de server. 
Wil je ook een razendsnelle website, kies dan voor LiteSpeed webhosting. Je investeert dan in een website die klaar is voor de toekomst. De bezoekersaantallen zullen sneller stijgen en je ranking in zoekmachines geef je direct een boost.

De voordelen van snelheid

Snelle website zorgen voor een betere UX (user experience). Hoe beter de UX, hoe meer waardering van zoekmachines. Google meet de interactie die een website genereert, hoe meer interactie, hoe beter de website. Interactie stimuleer je door snel de content op het scherm van de bezoeker te serveren. 
LiteSpeed Webhosting is geoptimaliseer voor snelheid, bovendien kan de server grote bezoekersstromen met gemak aan. Ook op de piekmomenten in het webverkeer zal je website lekker snel laden en consistent hoog gewaardeerd worden door Google. 
Kan de software die je gebruikt zo veel uitmaken? Ja het kan.

Ons lichtgewicht Apache-alternatief bespaart hulpbronnen zonder in te boeten op prestaties, beveiliging, compatibiliteit of gemak.

Verdubbel de maximale capaciteit van Apache-servers met de gestroomlijnde event driven architectuur van LiteSpeed Web Server, die duizenden gelijktijdige clients kan verwerken met minimaal RAM- en CPU-gebruik.

Bescherm je website met reeds bekende mod_security-regels en profiteer ook van een groot aantal ingebouwde anti-DDoS-functies, zoals bandbreedte en verbindingsbeperking.

Verminder de complexiteit door de noodzaak voor een HTTPS-reverse-proxy of extra cachelagen van derden te elimineren.
LiteSpeed Web Server (LSWS) is compatibel met veelgebruikte Apache-functies, waaronder mod_rewrite, .htaccess en mod_security. Als een drop-in Apache-alternatief kan LSWS Apache-configuratiebestanden rechtstreeks laden en volledig integreren met populaire bedieningspanelen, waaronder cPanel, Plesk, DirectAdmin, CyberPanel en meer. Het vervangen van Apache door LSWS duurt minder dan 15 minuten zonder downtime. In tegenstelling tot andere oplossingen die als frontend-proxy's fungeren, vervangt LSWS alle Apache-functies, waardoor het gebruik wordt vereenvoudigd en de overgang naar een nieuwe server eenvoudig wordt gemaakt voor uw team. Ga vol vertrouwen vooruit met weinig of geen omscholing.
Overtuig jezelf
Litespeed cache

Heb je ooit gehoord van Litespeed-cache? Zoals de naam aangeeft, is de Litespeed-cache een cache en wordt deze gebruikt in de Litespeed-webserver. In deze documentatie gaan we de Litespeed-cache in detail bekijken. Voordat we naar de Litespeed-cache gingen kijken, gaan we nu naar de Litespeed-webserver.

Cyberpanel controlepaneel voor LiteSpeed Webserver

Webhosting configuratiescherm voor iedereen
Cyberpanel is een volgende generatie hosting controlepaneel aangedreven door LiteSpeed. Gebouwd voor snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.
rocket Webservicedienst LiteSpeed hosting
LSCache
Ingebouwde volledige pagina LSCache-module met cacheplug-ins voor populaire CMS (WordPress, Joomla, Drupal, MediaWiki en meer ...)
Git LiteSpeed webhosting Webservicedienst.nl
GIT-implementatie
Voeg GIT-repo's (Github en GitLab) toe aan uw CyberPanel-websites en implementeer code rechtstreeks vanuit uw repo's via GIT-webhooks.
LiteSpeed Hosting Webservicedienst.nl Auto-Installer
Auto Installer
CyberPanel wordt geleverd met een app-installatieprogramma met één klik voor WordPress (met LSCache), Joomla en Prestashop.
LiteSpeed webhosting webservicedienst.nl mod_security
ModSecurity
Ingebouwde ondersteuning voor ModSecurity, realtime verdediging tegen aanvallen van webapplicaties, optie om Comodo- of OWASP-regels in te schakelen.
Fence e-mail limieten LiteSpeed webhosting webservicedienst.nl
E-maillimieten
Gebruik e-maillimieten om e-mailspam te stoppen. E-maillimieten kunnen worden toegepast op domein- en e-mailniveau met opties om e-maillogboeken in of uit te schakelen.
Let's Encrypt SSL LiteSpeed webhosting webservicedienst.nl
One Click SSL
SSL is nu verplicht voor elke online eigenschap, u kunt kosteloos Let's Encrypt SSL uitgeven voor websites, onderliggende domeinen en hostnamen.
Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
sitemapdatabaseservermenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram