Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Maatwerk website laten maken

Een maatwerk website is vaak een dure optie. Je krijgt wel exact wat je wilt, maar de kosten kunnen de pan uitrijzen wanneer je de ontwikkelaar per uur betaalt.

Natuurlijk kun je voor een goedkopere variant kiezen, maar dan zul je je moeten conformeren aan wat er inbegrepen is.

Het eindresultaat is het dan vaak net niet. Niet precies wat jij wilt in elk geval.

Betaalbaar maatwerk

Webservicedienst.nl biedt je de mogelijkheid een maatwerk website te laten maken tegen een betaalbaar tarief. Wat dit tarief is weet je vooraf, je krijgt een offerte nadat we hebben verhelderd hoe we jouw nieuwe website neer gaan zetten. Wat het doel van de site is en wat je budget of prijsrange is.

We brengen alle facetten van jouw nieuwe website in kaart. Dat maken we een schatting van de benodigde investering. Door dit tot in detail door te nemen weet je precies:

 • Wat je van je nieuwe website mag verwachten.
 • Hoe je deze zelf kunt onderhouden
 • Of hoe je dat kunt laten doen
 • En wat verder voor jou relevant is.

Dingen om rekening mee te houden

Dingen om rekening mee te houden maarwerk websites

Hoe meer maatwerk hoe hoger de prijs van je website uit zal vallen. Het is net hoe je maatwerk definieert, maar in principe is de term van toepassing op twee aspecten van je nieuwe website.

Het gaat om uiterlijk en om functionaliteit. Wil je een volledig naar wens ontworpen uiterlijk dan zal hierin geïnvesteerd moeten worden.

Ook functionaliteit die niet standaard is komt neer op maatwerk. Maar dan voor wat er op de achtergrond gebeurt. Bijvoorbeeld wanneer de bezoeker verandert in een gebruiker van de website.

Wat voor website je ook wilt laten maken, alles is mogelijk. Webservicedienst is hierin wel altijd eerlijk. Wil je maatwerk wat al gewoon bestaat en eenvoudig te implementeren is? Dan hoef je natuurlijk niet te betalen voor de ontwikkeling. We gaan niet het wiel opnieuw uitvinden. Vaak is er al een hoop mogelijk door bestaande tools enigszins aan te passen en zo te vertalen naar jouw wensen Dat scheelt al gauw een slok op een borrel.

  Meer weten over een op maat gemaakte website?

  Stuur ons een berichtje en we maken graag een afspraak met je


  Neem contact met mij op over een maatwerk website.


  Het gereedschap

  We willen altijd innovatief bezig zijn en dus ook de ontwikkelingen in ons vakgebied volgen. Door slim gebruik te maken van beschikbare tools kunnen we de meest waanzinnige dingen maken.

  Dus om een betaalbare maatwerk website neer te zetten maken we gebruik van vele tools die op de markt zijn. We zijn niet bang hierin te investeren zodat jij er profijt van hebt.

  Een website bouwen we met de beste gereedschappen die beschikbaar zijn. Eigenlijk zijn we net als andere bouwers. Door ze de juiste gereedschappen te geven kunnen ze kwalitatief goed bouwen en krijg je een superieur product geleverd. Voor een digitaal product als een website geldt dat ook.

  Maatwerk websites gereedschap

  Oxygen Builder

  De Oxygen builder is een innovatieve visuele editor voor WordPress gericht op developers. Door de code, die je normaal gesproken schrijft om een website te programmeren, in beeld te brengen heb je als ontwikkelaar volledige vrijheid.

  Elk element wat met deze tool wordt gecreëerd is tot in het kleinste detail aanpasbaar. Ook is het mogelijk om door andere plugins gegenereerde elementen te manipuleren.

  Bovendien kun je altijd en overal handgeschreven code toevoegen. Door deze combinatie van een visuele builder met programmeermogelijkheden is Oxygen een zeer breed inzetbaar middel om WordPress websites te bouwen.

  De door Oxygen gegenereerde pagina's, artikelen en op maat gemaakte elementen zijn volgens de modernste webstandaarden opgebouwd. 

  Een bijzondere website laten maken

  Van bijzonder worden we altijd warm. Door de grote flexibiliteit die onze tool Oxygen Buillder biedt is het heel goed mogelijk om bijvoorbeeld 3D-websites te maken, of een maatwerk website, in WordPress, waarop een (mini)game te spelen is voor de bezoeker. De mogelijkheden zijn (vrijwel) eindeloos.

  Snelheid

  Oxygen schakelt het welbekende themasysteem van WordPress volledig uit. Hierdoor kunnen websites geproduceerd worden die vele malen sneller laden dan reguliere WordPress websites.

  Desgewenst kan Oxygen wel met een thema gaan werken, dan behoud je de vrijheid die Oxygen biedt, maar valt het snelheidsvoordeel weg.

  Dit hoeft niet per se een nadeel te zijn, door kwalitatief goede webhosting te gebruiken draaien ook WordPress websites soepel en snel.

  Oxygen builder logo

  WordPress, Oxygen en Gutenberg

  Gutenberg is natuurlijk de achternaam van ene Johannes die de boekdrukkunst uitvond in Mainz, Duitsland. Sinds WordPress toe was aan versie 5 van zijn cyclus was het echter ook de naam van de editor die het CMS gebruikt. Een grote verandering, want tot dan toe werd altijd de TinyMCE Rich Text Editor gebruikt binnen de WordPress wereld. Sinds de release van WordPress 5.0 met de Gutenberg editor staat de TinyMCE Editor bekend als de "Classic Editor" in WordPress.

  Soflyy, het bedrijf achter de ontwikkeling van Oxygen is hierop ingesprongen met een volledige integratie voor de eindgebruiker. De eindgebruiker is de uiteindelijke beheerder van de website, nadat deze door, bijvoorbeeld Webservicedienst.nl, een ontwikkelaar of website bouwer is gemaakt. Een betaalbare maatwerk website die wij opleveren kan met deze integratie geleverd worden, zo wordt het als beheerder wel heel duidelijk hoe je nieuwe pagina's binnen je website kunt aanmaken en hoe je bestaande webpagina's kunt aanpassen. Je ziet namelijk een visuele weergave van je website terwijl je aan het bewerken bent. Kortom: SUPERKRACHT voor je website!

  Licentie

  Daar Oxygen een betaalde plugin is hebben we een licentie aangeschaft die overdraagbaar is.

  Dit houdt in dat maatwerk websites onder beheer van Webservicedienst van een geldige licentiecode voorzien worden. Deze licentie is nodig om periodieke updates uit te voeren. WIl je een website laten maken door ons en zelf je hosting regelen? Dat kan, schaf dan wel zelf een Oxygen licentie aan.

  Zoals bekend is het bij WordPress websites van groot belang de plugins en WordPress zelf regelmatig te updaten in verband met beveiligingsrisico's.

  Andere Kosten.

  Wat voor website je ook wilt, jaarlijkse of maandelijkse kosten heb je altijd. Hosting van je website en e-mail, onderhoud van je website, backups etc. We bieden alles aan, inclusief de domeinnaam en hebben de goede gewoonte sowieso de kosten voor de domeinnaam en webhosting voor onze rekening te nemen. Ga je voor een maatwerk website, dan krijg je bij ons dus geen nare verrassingen achteraf. Ook weet je vooraf wat je na dat eerste jaar dan gaat betalen voor de technische dienstverlening.

  Andere Pagebuilders

  Naast Oxygen zijn er nog vele andere WordPress visuele editors beschikbaar. De bekendste zijn Divi, Beaver Builder en Visual Composer.

  Het nadeel van voornoemde builders is de hoeveelheid code die zij produceren. Deze builders staan erom bekend heel veel hulpbronnen in te laden.

  Doordat zij dit ook doen op pagina's waar dit niet nodig is staan de pagebuilders bekend als trage, logge systemen. Met een goed hostingpakket is dit wel enigszins te ondervangen, maar de snelheden die met Oxygen behaald kunnen worden zijn niet te evenaren door andere visuele tools voor WordPress.

  Divi Builder voor WordPress

  De bekende Divi Builder van Elegant Themes hebben we ook in het assortiment. We kunnen een website voor jou ontwikkelen met de Divi Builder, je kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen.

  De laatste optie houdt in dat je zelf een licentie zult moeten aanschaffen. Als onderdeel van onze dienstverlening kun je dat via Webservicedienst doen, je ontvangt dan één (Nederlandse) factuur voor je webhosting, domeinnaam en Divi licentie.

  Let wel op, de licentie dient jaarlijks vernieuwd te worden wat we je ten zeerste aanraden om te doen. Wanneer je geen updates meer ontvangt voor de Divi Builder door gebrek aan een geldige licentie loop je na verloop van tijd steeds meer risico met je website.

  Uiteindelijk kan je website door kwaadwillenden dusdanig aangevallen worden dat deze van het web verdwijnt. Het komt niet ontzettend vaak voor, maar je zult zeker niet de eerste zijn die dit overkomt.

  Templates

  Divi biedt een breed scala aan kant en klare templates. Deze zijn netjes per categorie ingedeeld en bestaan uit diverse kant-en-klare pagina's.

  Deze kun je vervolgens visueel aanpassen om ze naar jouw smaak om te vormen. Ook is het mogelijk met een blank canvas aan de slag te gaan en deze te vullen met je eigen bouwstenen.

  De beste keuze (subjectief)

  Beste keuze voor Maatwerk websites

  Wij zijn van menig dat van bovenstaande visuele WordPress editors Oxygen de beste is.

  Voor ons is het de eerste keuze en desgewenst gebruiken we de Divi Builder voor jouw maatwerk website. De voordelen die Oxygen echter biedt zijn zo talrijk en belangrijk dat dit de tool is die we het liefste inzetten.

  We beseffen ons echter ook dat er simpelweg vraag is naar Divi. Dat is de reden dat we deze builder ook aanbieden.

  Het beste van beide

  Het is geen enkel probleem om Oxygen in combinatie met Divi te gebruiken. De met Oxygen ontworpen templates bieden bewerkbare ruimte die je met de standaard WordPress editor kunt invullen.

  Deze blokken worden ook door Divi gebruikt om visueel pagina's te bouwen. Dat laatste maakt het mogelijk beide plugins naast elkaar te gebruiken.

  Bij Webservicedienst kun je dus een maatwerk website laten maken helemaal toegespitst op jouw wensen en/of eisen.

   Meer weten over een op maat gemaakte website?

   Stuur ons een berichtje en we maken graag een afspraak met je


   Neem contact met mij op over een maatwerk website.


   Ik heb al een website......

   Heb je al een website waar je aanpassing aan wilt laten doen? Dat kan ook, wij hebben uitgebreide WordPress-ervaring en kunnen dat inzetten om elke WordPress website om te toveren naar een maatwerk variant.

   YellowPencil is een tool die ons de mogelijkheden geeft dit te doen, je logo verplaatsen, meer beweging en dynamiek in je website of juist meer rust en een duidelijkere structuur aanbrengen zijn werkzaamheden die enorm bijdragen aan de resultaten die je met je website boekt.

   Welke thema je website gebruikt is niet van belang, YellowPencil werkt met elk thema hetzelfde en stelt ons dus altijd in staat om te realiseren wat we voor ogen hebben.

   Doorlopend je website verbeteren is iets waar we erg enthousiast van worden, ook hierin leveren we te allen tijde maatwerk. Iedere website is immers uniek, net als elke eigenaar. Wat de behoefte voor jou ook is, met een oplossing helemaal toegespitst op jouw situatie gaan we een duurzame, zakelijke relatie aan waarin jij ontzorgd en wij aan het werk gezet worden.

   serve-responsive

   Wij noemen dat Website as a Service en leveren deze dienst voor zowel eenvoudige als enorm complexe websites. Natuurlijk kun je ook te allen tijde een nieuwe website door ons laten ontwikkelen die helemaal afgestemd is op jou en je bedrijf. Wij zorgen dat een maatwerk website een digitaal verlengstuk van je bedrijf, door deze herkenbaar te maken voor je bestaande klanten, verleidelijk voor nieuwe klanten en functioneel voor jou als eigenaar. Investeren in een goede website legt je geen windeieren, maak gebruik van alle online mogelijkheden en je houd de omzetmachine draaiende op een manier die bij jou past.

   Waarde van je website verhogen?

   ramon@webservicedienst.nl
   "Dankzij Ramon Horst en Webservicedienst.nl B.V. kon ik heel makkelijk overstappen alles tot in de puntjes goed geregeld. 

   En hij heeft zelfs nog even gekeken of hij er nog iets meer snelheid uit mijn site kon krijgen. Dit had hij niet hoeven doen maar ik ben echt wel blij met deze goede service.
   "

   --Richard Vergunst
   Brykins Marketing

   Meer van 

   textmark-webservicedienst-logo
   Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
   Webservicedienst.nl Logo PNG
   Home
   sluiten
   cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram