Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Magento webhosting

Wat is Magento?


Magento is een populair open source e-commerce platform met een dominant geschat marktaandeel van 29,1%.

Magento Logo

Het Magento-platform is gemaakt op open source-technologie, waardoor eigenaren van eCommerce-winkels de broodnodige flexibiliteit hebben voor de winkel van zijn of haar website. Deze open source-technologie betekent dat je volledige controle hebt over de inhoud, functionaliteit en het algehele uiterlijk van je online winkel. Met al die ruimte voor flexibiliteit en maatwerk is het geen verrassing dat dit een logische keuze is voor online verkopers over de hele wereld.

Waarom Magento zo'n populaire e-commerce oplossing is

De Magento-applicatie is een van de belangrijkste e-commerce platforms die werd gebouwd met niet-technische gebruikers in gedachte. Toen het voor het eerst werd uitgebracht in 2008, voorzag het in een belangrijke behoefte binnen de markt voor een flexibel, gebruiksvriendelijk e-commerce platform voor niet-ontwikkelaars.

Meer recentelijk werd de nieuwe interface van Magento 2 volledig herzien om een ​​veel betere gebruikerservaring en toegankelijkheid te bieden aan een nog breder publiek van niet-technische gebruikers.

Magento 2 Interface
Magento's nieuw ontworpen interface ontworpen met de optimale UX in gedachten

Magento heeft een enorm aantal thema's en extensies van hoge kwaliteit met de mogeijkheid om jouw site aan te passen en deze nog verder te integreren met andere applicaties. Het aantal add-ons voor Magento is zo overweldigend dat hele websites worden gemaakt om als een ​​marktplaats voor deze tools te functioneren.

Er zijn tools om je productiviteit te maximaliseren, verzendingsmeldingen toe te voegen en tools om de zoekfunctionaliteit te optimaliseren, zodat consumenten gemakkelijk meer relevante producten kunnen vinden. Premium-thema's kunnen ervoor zorgen dat uw site sneller werkt en geoptimaliseerd is voor snelheid en mobiele gebruikers.

De Magento community is groot, actief en behulpzaam. Het strekt zich uit van hun eigen forum tot een fanatieke Magento subreddit, tot zelfs hun eigen stack exchange. Allemaal rijp voor kennis die je kunt doornemen om oplossingen te vinden voor problemen waar je tegenaan kunt lopen, ideeën te vinden die je op je eigen site kunt implementeren of misschien om ontwikkelaars te zoeken die zich op Magento concentreren.

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, is het zo simpel als het indienen van een probleem bij de community om alle richting te vinden die je zoekt.

Magento Forums
Een kijkje in het gebruiksvriendelijke Magento Forum-dashboard

Magento is uiterst schaalbaar en kan een belangrijke bijdrage leveren aan het wijdverbreide succes. Elke applicatie wordt geleverd met meerdere hoofddatabases waarmee je de capaciteit waar nodig kunt uitbouwen, zodat je een groot scala aan workloads voor jouw producten, bestellingen en kassa's aankan.

Magento staat bekend om het bepalen van de kwaliteit als het gaat om e-commerce schaalbaarheid, en dat ze die normen bij elke update blijven overschrijden.

Webservicedienst.nl biedt volledige managed hosting voor Magento 2 aan op basis van LiteSpeed webserver en CyberPanel control panel. Om de prestaties te optimaliseren gebruiken we LiteSpeed Cache en finetunen we alles om betrouwbaarheid en snelheid doorlopen te garanderen.

Waarde van je website verhogen?

ramon@webservicedienst.nl
"Dankzij Ramon Horst en Webservicedienst.nl B.V. kon ik heel makkelijk overstappen alles tot in de puntjes goed geregeld. 

En hij heeft zelfs nog even gekeken of hij er nog iets meer snelheid uit mijn site kon krijgen. Dit had hij niet hoeven doen maar ik ben echt wel blij met deze goede service.
"

--Richard Vergunst
Brykins Marketing

Meer van 

textmark-webservicedienst-logo
Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram