Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

4 Green Support

Opdrachtgever: Linda Meijer-Alberts
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Oxygen Builder, Gutenberg Blocks

Project omschrijving:

4 Green Support verbindt overheid, onderwijs en ondernemers met elkaar en de wereld om hen heen om zo samen te bouwen aan een sociale, duurzame en leefbare wereld met volop ruimte voor innovatie.

De website die men jaren geleden met Wix heeft gemaakt voldeed niet meer aan de eisen van 2020. De website was niet responsive en zeer lastig te onderhouden. Dit heeft vaak tot gevolg dat de website wel online te benaderen is, maar geen bezoekers trekt en weinig aandacht van mens en Google krijgt. Het werd dus tijd hier iets aan te doen.

Webservicedienst.nl B.V. en 4 Green Support zijn beide gevestigd in het centrum van Emmen, daarnaast bezoekt Ramon Horst, de website bouwer, regelmatig evenementen die door 4 Green Support worden georganiseerd. De link in deze is dus snel gelegd, de drie enthousiaste zussen die 4 Green Support runnen hebben in goed overleg, met regelmatig contact de website door Ramon laten ontwikkelen. Een mooie samenwerking binnen de Emmense stadsgrenzen die voor beide partijen zeer prettig is verlopen.

De website bevat een schat aan informatie en foto's van de o.a. de volgende evenementen:

Webservicedienst heeft met trots de website ontwikkeld en opgeleverd. De WordPress backend is een precieze weergave van de website geworden. Beheerder Anneloes ziet dus voor zich wat zij aan de website bewerkt wat het proces helder en eenvoudig uit te voeren maakt. Bovendien zijn alle elementen die je op de website ziet modulair, zo is een element hergebruiken heel eenvoudig te doen en blijft de uitstraling van de website intact.

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram