Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Adriaan Pals

Opdrachtgever: Adriaan Pals
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Lazy load video's, Divi, Child Theme, imapsync

Project omschrijving:

Het ontwikkelen van een nieuwe website voor Toolbox oprichter Adriaan Pals. Een informatieve site over de activiteiten van en publicaties over Adriaan Pals in bladen, op tv en het web.
De oude website is in eerste instantie verhuisd naar een server van Webservicedienst. Alle oude e-mail is meegenomen van 5 accounts.

Na de migratie is de oude website vervangen voor een nieuwe. De nieuwe website van Adriaan Pals is opgebouwd met WordPress, Divi en een child theme. Doordat er veel video's gebruikt worden hebben we lazy load toegepast om de snelheid van de website te verhogen op pagina's waar veel video's ingesloten zijn.

Daarnaast hebben we de logo's van allerlei initiatieven waarbij Adriaan betrokken is verwerkt in het template. Door gebruik van animaties trekken zij de aandacht op het moment dat ze op het scherm verschijnen.

De website is volledig responsive en wordt dus op ieder apparaat correct weergegeven. Niet alleen passend op het scherm, maar ook leesbaar zonder dat je hoeft in of uit te zoomen.

Alle contactformulieren sturen een e-mail met de ingevulde gegevens naar Adriaan of zijn assistente Amber. Naar de belangrijkste initiatieven wordt vanaf de website van Adriaan gelinkt. Ook de diverse Social Media kanalen van Adriaan zijn gekoppeld aan de website. Om Adriaan het meest actief is op Twitter hebben we op de contactpagina een weergave van zijn Twitterfeed ingesloten.

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram