Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Amaze Media Reclame

Opdrachtgever: Cor Oldenhuis
Soort project: Beheer
Tools: WordPress
Extra's: SEO

Project omschrijving:

Amaze Media is een veelzijdig mediabedrijf in Emmen. Door de fabricage en montage van allerlei reclame-uitingen snel en volgens afspraak te regelen onderscheidt Cor Oldenhuis zich van zijn collega's in de branche. Ook door de samenwerking op te zoeken waar mogelijk wordt Amaze Media gestaag een gevestigde naam in de lokale reclamewereld.

Ooit maakte het bedrijf websites, Ramon Horst heeft hier onder andere nog gewerkt voordat Webservicedienst.nl B.V. een feit werd. Tegenwoordig ligt de nadruk op reclame en signwerkzaamheden en het bedrijf niet meer actief met online dienstverlening. Om deze reden is  op verzoek van Cor Oldenhuis het beheer en onderhoud van de WordPress website overgeheveld naar Webservicedienst.nl. De eerste en voornaamste wens was een goede positie in de zoekresultaten van Google op basis van de term "Reclame Emmen". Hiervoor hebben we de homepagina onder handen genomen. Amaze Media staat nu op de eerste pagina met resultaten en stijgt rustig verder naar hogere posities. Ook de vermelding op Google Maps is geregeld opdat klanten het bedrijf eenvoudig kunnen vinden.

De lancering van nieuwe diensten zoals het aanbrengen steenslagfolie van op auto's en het beter onder de aandacht brengen van autobelettering is gerealiseerd middels nieuwe pagina's op de website. Door de samenwerking te blijven voortzetten zorgen wij dat Amaze Media ook online blijft plakken.

 

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram