Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Consenquest

Opdrachtgever: Dhr. B. Moolhuizen
Soort project: Website
Tools: HTML / CSS / JavaScript
Extra's: Popups / lightboxes

Project omschrijving:

Bert Moolhuizen is een zeer ervaren conflictbemiddelaar. Met zijn bedrijf Consenquest wordt hij regelmatig ingehuurd om slepende conflicten op te lossen tussen zeer uiteenlopende partijen.

Conflicten lijken bij het leven te horen. Vrijwel iedereen wordt er wel eens mee geconfronteerd. Op het werk, in een relatie, in de familie of in een club of kerk waarvan je lid bent. Je kunt zelfs in conflict zijn met jezelf.

Webservicedienst.nl heeft in opdracht van Consenquest eigenaar Bert Moolhuizen een nieuwe, statisch website laten ontwikkelen. De korte, bondige teksten zijn in overleg opgesteld. Tevens wordt de webhosting door ons verzorgd, inclusief alle e-mail boxen die bij dit domein horen.

Vrijwel iedereen heeft een hekel aan ruzie. Conflicten kosten vaak veel energie en leveren, als ze niet goed opgelost worden, veel stress en onrust op. Maar van conflicten kun je ook veel leren. Over jezelf en over anderen. Wanneer een conflict goed wordt opgelost kan dit leiden tot een herstel van relaties en meer vertrouwen in samenwerking en communicatie.

ConsenQuest helpt bij het zoeken naar consensus: overeenstemming tussen twee of meer partijen. Leven in harmonie met jezelf en je omgeving.

Bert Moolhuizen consenquest

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram