Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Coronalatenschap

Opdrachtgever: Ruben Haak
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Advanced Custom Field Pro, ACF Extended, blogpost formulier op de front end

Project omschrijving:

Inzichten door Covid-19 Coronavirus

Elke crisis leidt tot nieuwe inzichten. In maart van het jaar 2020 werd Nederland getroffen door het nieuwe Coronavirus, Covid-19. Het land kreeg te maken met een "intelligente lockdown". Waar mogelijk werd thuiswerken benut, sociale contact werd op last van de overheid geminimaliseerd en mensen in kritieke beroepen draaiden overuren om de crisis het hoofd te bieden.

Samen

Coronalatenschap biedt iedereen de kans opgedane inzichten te delen. Om samen lering uit de crisis te trekken. Als je ook een les geleerd hebt, deel het dan.

Positiviteit

Hoe groot crisis ook is, er is altijd ruimte om het goede te zien. Wij richten ons op positiviteit, want ieder nadeel heeft een voordeel.

Toekomst

Alles gaat met ups en downs. We willen opgedane kennis bewaren, dat doen we op deze plek.

Lach en bewonder

Wij vinden dat je met een positieve insteek de beste lessen leert en kunt delen. Inspireer anderen met een les die een glimlach doet verschijnen. Deel je inzicht op Coronalatenschap en laat de wereld zien dat Covid-19 ook tot goede dingen leidt.

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram