Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Frans Glans

Opdrachtgever: Frans Vellema
Soort project: Webshop
Tools: WordPress
Extra's: WooCommerce, Woostify Pro

Project omschrijving:

Frans Vellema heeft jaren geleden eens de bijnaam Frans Glans gekregen, Dit omdat Frans met zijn bedrijf Handelsonderneming Vellema uit Dronten dè leverancier is op het gebied van allerhande schoonmaakmiddelen voor praktisch elke branche. Een website was er uiteraard al voor de Handelsonderming, echter geschiedde het aannemen en uitleveren van de bestellingen nog altijd per telefoon en persoonlijke bezorging. Een prima, werkende, methode die ervoor zorgt dat er regelmatig klantcontact plaatsvindt.

Anno 2021 verandert echter ook de wereld van schoonmaakmiddelen en de aard van de activiteiten in de branche. Met de introductie van het merk Blinky door Ster Hygiène uit Dronten werd het duidelijk dat met de tijd meegaan een vereiste is. De Blinky lijn bestaat uit een reeks schoonmaakproducten in poedervorm. De PVA-zakjes waarin de middelen worden geleverd lossen, tezamen met het product, op in water om zo een volle fles schoonmaakproduct te vormen. Door het geringe volume levert dit een aanzienlijke kostenbesparing op in termen van opslag en transport. Dat laatste heeft weer tot gevolg dat Frans Vellema zijn producten ook per post kan laten bezorgen en dus is de webshop Frans Glans voor zijn Handelsonderming ontwikkeld.

Met de lancering van deze webshop zijn Frans en zijn handelsonderneming klaar voor de toekomst. Webservicedienst is dan ook bijzonder trots op deze samenwerking.

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram