Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Futureproof Drinkwater Hackathon

Opdrachtgever: Drenthe College, What the Hackathon
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Dynamische velden en displays

Project omschrijving:

Diem Do en Adri Wischmann van What the Hackathon zijn door Drenthe College te Emmen benaderd om een hackathon te organiseren voor MBO studenten met als thema Futureproof Drinkwater. Om de communicatie zowel intern als extern te bevorderen is Ramon Horst van Webservicedienst.nl benaderd om op zeer korte termijn een twee pagina's tellende website te ontwikkelen. De website is gemaakt op basis van aangeleverde content met een beschrijving van de globale bedoeling.

Een mooie opdracht, de voorpagina is openbaar en biedt de beheerder de ruimte video's van platforms als YouTube of Vimeo makkelijk toe te voegen. Op basis van invoer door de beheerder (of juist niet) worden bepaalde secties en elementen op de website weergegeven. Een mooi voorbeeld is de zogenaamde Pitch Galley, een verzameling pitchvideo's van de ontwikkelde producten/diensten tijdens de hackathon. Deze komt slechts in beeld wanneer de eerste pitch video geüploaded is. Ook is het mogelijk alle video's in te voeren en niets te tonen tot in het allereerste invulveld een YouTube link geplaatst is in de WordPress backend.

Wij bedanken Diem en Adri voor het vertrouwen in Webservicedienst, een spoedopdracht betekent immers dat je slechts 1 kans hebt om het goed te doen.

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram