Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Jeroen Stevens Entertainment

Opdrachtgever: Jeroen Stevens
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Webhosting, mail synchronisatie

Project omschrijving:

Jeroen Stevens is een rasartiest uit het Groningse Musselkanaal. Als entertainer pur sang zie je hem overal opduiken. Of het nu zingen, acteren, presenteren of interviewen is, Jeroen Stevens weet met ogenschijnlijk gemak altijd goed in beeld te komen en zijn publiek te onderhouden.

Jeroen was reeds in het bezit van een website, maar kwam tot de conclusie dat deze wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Tijdens de bouw werd tevens het nieuwe logo van het naar hemzelf vernoemde bedrijf Jeroen Stevens Entertainment gepresenteerd, deze is dus uiteraard direct in de nieuwe website verwerkt.

Er is in goed overleg gekozen voor een uitstraling in zwart en wit met grijswaarden, waarbij de nadruk is gelegd op de persoon Jeroen Stevens en zijn enorme veelzijdigheid op entertainmentgebied. Op het moment van publiceren worden de puntjes op de I gezet. Door een slimme koppeling met videowebsite YouTube wordt de nieuwe website van Jeroen automatisch geüpdate met video's van zijn publieke optredens die op internet of reguliere TV-zenders uitgezonden worden.

Wij zijn trots op deze opdracht, danken Jeroen Stevens voor het in ons gestelde vertrouwen en kunnen hem vanaf nu op ieder vlak bijstaan omdat Jeroen ook de webhosting door ons laat verzorgen. Zijn e-mail adres info@jeroenstevens.com hebben we gesynchroniseerd tussen de oude en de nieuwe server, op die manier is er geen enkel bericht bestemd voor hem en zijn bedrijf verloren gegaan.

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram