Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Maaike Vos Zorg op Maat

Opdrachtgever: Maaike Vos
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: WhatsApp QR Code, Oxygen Builder, Blog

Project omschrijving:

Maaike Vos is een zelfstandige zorgprofessional die zich met name richt op mensen in het autistisch spectrum. Maaike wilde graag een informatieve website met eenvoudige en consistente uitstraling. Op basis van Maaike's visitekaartje en logo is de stijl doorgetrokken naar de website.

Omdat nog niet zeker is of Maaike Vos gaat bloggen in de (nabije) toekomst hebben we de mogelijkheid alvast ingebouwd en gedemonstreerd waar haar blogs zullen verschijnen wanneer zij deze publiceert op de website. De website is verder gevuld met alle informatie en contactgegevens die relevant zijn voor Maaike's bestaande en toekomstige klanten.

De contactpagina bevat links naar e-mail, Facebook en telefoon. Omdat het vestigingsadres van Maaike Vos Zorg op Maat tevens haar woonadres is hebben we in de geïntegreerde Google map besloten het dorp Klazienaveen als vestigingsplaats aan te geven.

Tevens is er op deze pagina een QR-code geplaatst die het mogelijk maakt direct een bericht via WhatsApp te versturen naar Maaike Vos. Om dit duidelijk te maken is het WhatsApp logo in de QR-code verwerkt. Daarnaast is de QR-Code met WhatsApp logo zelf ook klikbaar, ook op een mobiel apparaat kun je dus via de website direct linken naar een WhatsApp chat met Maaike Vos.

Omdat de website niet bijzonder uitgebreid is hebben we Maaike voorgesteld de website te ontwikkelen op basis van ons uurtarief. Dit zou waarschijnlijk betekenen dat zij onderaan de streep goedkoper uit zou zijn dan wanneer de website als product voor een aangenomen prijs ontwikkeld zou worden. Deze voorspelling is uitgekomen en Maaike heeft nu een voordelig ontwikkelde website op maat.

Om voor de hand liggende redenen verzorgt Webservicedienst.nl tevens voor Maaike vos haar web- en e-mail hosting tegen een concurrerend tarief.

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram