Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

MMondmaskers.nl

Opdrachtgever: Heidi Assen, Eline Faber, Gemeente Emmen
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Oxygen Builder

Project omschrijving:

Gratis duurzame mondmaskers voor Nederlanders met een kleine portemonnee!

Voldoende mondmaskers voor Nederlanders, door Nederlanders!

 

Sinds 1 juni zijn mondmaskers verplicht in het openbaar vervoer. Ongetwijfeld wordt dit op meerdere openbare plekken verplicht. Mondmaskers zijn best kostbaar en als je moet leven van een minimum inkomen en amper geld hebt om een goede maaltijd op tafel te zetten, dan kan dit een probleem worden. Samen met Project Open Air en de Voedselbank Nederland bedachten enkele sociaal ondernemers in Emmen het volgende doel:
Wij zorgen ervoor dat de minima van Nederland de mogelijkheid heeft om duurzame, herbruikbare mondmaskers te gebruiken. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Samen met Voedselbanken Nederland roepen we alle Nederlanders op om ons te helpen bij dit Griezelig Groot Doel. Doneer geld, mondmaskers, stoffen, of ga zelf weer achter de naaimachine zitten. Elk gebaar brengt ons dichterbij ons doel.

 

Bovenstaande is de introductietekst op de website van MMondmaskers.nl. De tekst is van de hand van Eline Faber, haar collega bij de Gemeente Emmen Heidi Assen benaderde Ramon Horst telefonisch om medewerking voor het project te vragen, er was slechts één volmondig antwoord gepast: Ja. Door beschikbare tijd en faciliteiten belangeloos in te zetten hebben we voor het maatschappelijke project MMondmaskers een website kunnen realiseren die in 1 pagina duidelijk maakt wat het project inhoudt en hoe men zelf kan bijdragen aan het succes door aan de slag te gaan om ook mondmaskers te fabriceren voor hen die er de meeste behoefte aan hebben.

 

 

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram