Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

PKRBA

Opdrachtgever: Peter F.C. Kruijsen
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Divi builder, Tabs, Smooth Scroll, Webhosting, Domeinregistratie

Project omschrijving:

Peter F.C. Kruijsen Register belastingadviseurs en belastingadviseurs. Een hele mond vol, dus is de korte url pkrba.nl voor deze website vastgelegd. Door middel van een mondeling aanbeveling is eigenaar Peter F.C. Kruijsen uit Emmen bij Webservicedienst.nl terecht gekomen. Hierop volgde na een kennismakingsgesprek de opdracht om zijn nieuwe website te ontwikkelen. Peter was al actief onder de handelsnaam Triveta Administraties en heeft zichzelf bijgeschoold in diverse onderdelen van het fiscaal recht.

Om de complexere belastingzaken te behandelen en de nadruk te leggen op de specialisatie beslagleggingen is pkrba.nl gelanceerd. De website is een onepager geworden en de meest relevante informatie is door middel van zogenaamde Tabs op de pagina geplaatst. Met een druk op de knop scrollt de bezoeker soepel naar de contactsectie. Zo kan iedere bezoeker met een fiscaal probleem snel en moeiteloos contact leggen met Peter F.C. Kruijsen.

De website is gebouwd met WordPress en de Divi bulder, de webhosting en e-mail faciliteiten worden tevens door Webservicedienst.nl geregeld.

Bezoek website van dit project
Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram