Webservicedienst beeldmerk logo

Platform Christen Mediators

Opdrachtgever: Dhr. B. Moolhuizen
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Divi Builder, redesign, webhosting

Project omschrijving:

Logo Platform Christen Mediators

 

 

 

Het Platform Christen Mediators is een nieuwe naam voor een vertrouwd platform. Onder de oude naam Church Mediation was er reeds een website in de lucht, maar toen men onder een nieuwe naam de werkzaamheden voortzette was het ook tijd voor een redesign van de bestaande website. Zodat ook deze in 2019 als fris en nieuw gezien zou worden ten opzichte van het inmiddels gedateerde uiterlijk van de oude online representatie.

Enkele op maat gemaakte functionaliteiten mochten echter niet verloren gaan, het opnieuw creëren van diverse scripts zou niet binnen een redelijk budget vallen en dus is het verzoek bij Webservicedienst.nl neergelegd de bestaande mogelijkheden mee te nemen naar de nieuwe website, een stukje maatwerk met bestaand materiaal dus, wat zonder problemen gerealiseerd is. De beheerder van de website heeft alle bestaande mogelijkheden behouden en derhalve is de lijst met bij het platform aangesloten mediators nog immer actueel. Bovendien is de website bijzonder geschikt gemaakt op de belangrijkste aanstaande evenementen, met name symposia in dit geval, direct op de homepagina in beeld te brengen.

De website wordt sinds de opfrissing van het uiterlijk tevens bij Webservicedienst op de servers gehost, zodat men voor elke vraag bij één en dezelfde partij terecht kan en nimmer wordt heen en weer gestuurd tussen kastje en muur.

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram