Webservicedienst beeldmerk logo

Poenpino

Opdrachtgever: Werner Velthuis
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Custom Gutenberg Blocks

Project omschrijving:

Poenpino is opgericht door Werner Velthuis om met name kleinere en startende ondernemers de mogelijkheid te geven zelf hun administratie te doen. Doordat Werner je op weg helpt en daarna een spreekwoordelijke vinger aan de pols houdt kun je gerust zelf, online je administratie doen.

Door gebruik te maken van Moneybird, waar Poenpino officieel geaccrediteerd adviseur voor is in de regio Emmen, kan de ondernemer makkelijk en snel de administratie onder de knie krijgen en houden. Als de onderneming groeit, groeit Poenpino mee.

Werner Velthuis, de man achter Poenpino, is namelijk al langer actief in de financiële dienstverlening. Met een behoorlijk lading werk- en ondernemerservaring kan hij organisaties groot en klein bedienen. Naast poenpino is hij ook de man achter Novimotus, wat een bedrijf meer gericht op grotere organisaties in bijvoorbeeld de industriële sector.

Poenpino's website is gebaseerd op WordPress met de Oxygen Builder, het is een onepager (website met 1 pagina) met uitbreidingsmogelijkheden zowel horizontaal als verticaal. Alle relevante social media kanalen zijn in de pagina verwerkt en alle door Werner gewenste contactmogelijkheden zijn verspreid door de op maat gemaakte Gutenberg blokken (de WordPress editor sinds versie 5.0 is Gutenberg) overal terug te vinden.

Omdat Poenpino een door Moneybird erkend adviseur is mocht een link naar zijn profielpagina bij de organisatie niet ontbreken, tevens zijn de positieve recensies afkomstig van het Moneybird profiel van Werner Velthuis.

Het ontwerp van het logo, de video (tevens de Facebook cover) en geanimeerde versie van het logo zijn gerealiseerd door Erik Schoonbeek, een vaste aanwinst voor Webservicedienst.nl B.V.

Poenpino Geanimeerd logo

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram