Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Rensentheater

Opdrachtgever: Jannet Westebring
Soort project: Webhosting
Tools: HTML / CSS / JavaScript
Extra's: PHP Composer, Git, Plesk control panel, Eventree ticket sales

Project omschrijving:

Nadat er snel een WordPress website met een enkele pagina was gecreëerd om het in Emmen gevestigde, kleinschalige Rensentheater te accommoderen is er door de vrijwilligers achter het project een partij gevonden die een completere website wilde realiseren.

Als facilitator van de webhosting is Webservicedienst betrokken gebleven en is er contact gelegd met Dynalogical, vertegenwoordig door Justin Ripassa en Stef van Zwienen. Na enige contactmomenten per telefoon, WhatsApp en e-mail is een bestaande webhosting server van Webservicedienst voorzien van Git en PHP Composer, draaiende met een Plesk Obsidian control panel ingezet om de hosting te faciliteren. De moderne, responsive website is van de hand van Dynalogical.

Door strakke, effectieve communicatie tussen beide bedrijven is de lancering van deze nieuwe website snel gerealiseerd en een nieuwe samenwerking geboren. Wij zien uit naar toekomstige samenwerkingen waarbij we als hosting provider de techiek en service kunnen leveren die past bij moderne websites en developers.

 

 

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram