Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Samen Sterk Werk

Opdrachtgever: Annelies Mittendorff
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: WooCommerce, Divi, Custom scripts, SVG's

Project omschrijving:

Samen Sterk Werk is een initiatief van Samen Sterk Zorg directeur Annelies Mittendorff. Via de door Webservicedienst.nl gebouwde website kan men een reis voorbereiden die persoonlijke ontwikkeling bevorderd. Men kan op de website de diverse artikelen bekijken die meegenomen kunnen worden op de reis die een deelnemer gaat maken.

Samen Sterk Zorg is een organisatie die ZZP'ers in de geestelijke gezondheidszorg met elkaar en patiënten verbindt. De organisatie heeft een duidelijke toekomstvisie, draagt deze actief uit en screent de aangesloten ZZP'ers en potentiële nieuwe leden hier op. Een onderdeel van voornoemde visie is dat men steeds meer de preventieve kant wil benadrukken. Een kant waar Samen Sterk Werk dus een duidelijke rol op zich neemt door medewerkers van organisaties persoonlijk te ontwikkelen door middel van de aangeboden workshops.

We hebben gebruikt gemaakt van WordPress met de Divi Builder, WooCommerce en wat kleine custom scriptjes voor de functionaliteit. Tevens hebben we handgemaakte tekeningen door Esther v/d Linden in de website verwerkt als Scalable Vector Graphics afbeeldingen. Deze kunnen onbeperkt geschaald worden.

Samen sterk werk

 

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram