Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Stichting Toolbox

Opdrachtgever: Stichting Toolbox
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Divi

Project omschrijving:

Stichting Toolbox is een in het Emmense Rensenpark gevestigde onderneming die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen biedt. Doordat Toolbox voor iedereen beschikbaar is worden er nieuwe contacten gelegd, projecten gelanceerd en verrassende samenwerkingen gesmeden.

Als flexwerkplek voor makers kan iedere maker bij Toolbox terecht om zijn of haar idee ten uitvoer te brengen. De rol die Toolbox hierin speelt is die van facilitator. Leden en deelnemers kunnen gebruikmaken van de ruimtes, machines en gereedschappen alsmede van elkaar en elkaars netwerken. Zo ontstaan er aan de lopende band nieuwe initiatieven met maatschappelijke en ecologische impact. De missie van toolbox is treffend omschreven op de door Webservicedienst.nl ontwikkelde website:

ONZE MISSIE.

Wij faciliteren gereedschappen, kennis en een netwerk zodat iedereen een kans krijgt om
zich te ontwikkelen. We bieden een plek waar je kan maken, samen kan werken, kan leren,
innoveren en ondernemen. En indien nodig gecoacht wordt.

Als website ontwikkelaar zijn we bijzonder trots op het gestelde vertrouwen, door de website actief te onderhouden en te voorzien van mogelijkheden voor zowel deelnemers als het grote publiek. Doordat Webservicedienst.nl huurder is van een flexwerkplek bij Stichting Toolbox was de link snel gelegd. Weer een mooi voorbeeld van hoe Toolbox verbindingen tussen mensen en bedrijven legt om samen nieuwe dingen te ontwikkelen.

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram