Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Thuis in Holland

Opdrachtgever: Reehuis Media
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Blog post loops en sponsorvermeldingen met links. Integratie YouTube kanaal

Project omschrijving:

Thuis in Holland is de website waar elke fan van muziek van Nederlandse bodem op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Gert Reehuis kwam met Ramon Horst in contact via cameraman Robert Vegt van RTV Mediaproductie.

Na kort overleg en overeenstemming over de functie van de website is begonnen met het opbouwen van diverse dynamische en resposive templates. Het resultaat is een doorlopen bijgewerkt overzicht van nieuws uit de Nederlandstalige muziekwereld, elk gelinkt aan een eigen pagina. De vele sponsors en partners van Thuis in Holland krijgen allemaal een plek voor hun eigen logo en link naar bijbehorende websites. Beheerder Reehuis heeft de mogelijkheden in handen gekregen om zelf naast alles nieuwsberichten, ook de sponsors en links naar hun website zelf te allen tijde te kunnen aanvullen, aanpassen en wijzigen middels een heldere schematische weergave het het beheerdersgedeelte van de website.

Het YouTube kanaal van het initiatief is tevens naadloos geïntegreerd in de website, vele interviews op locatie met artiesten uit de Nederlandse muziekwereld zijn op zowel YouTube als de website makkelijke terug te kijken.

Op de hoogte blijven van Nederlands muzieknieuws kan vanaf nu dus via Thuis in Holland!

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram