Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Toolbox Emmen

Opdrachtgever: Stichting Toolbox
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Oxygen Builder, LSCache

Project omschrijving:

Na het maken van een tijdelijke website voor Stichting Toolbox uit Emmen eind 2018 was men toe aan nieuwe website, die de huidige missie en visie van de stichting uitdraagt en tegelijkertijd een digitaal naslagwerk van alle mogelijkheden die aangeboden worden is.

Er is dus behoefte aan een uitgebreide website, met veel informatie, waardoor de bezoeker makkelijk moet kunnen navigeren. Het publiek van Stichting Toolbox' website is namelijk tweeledig, iedereen met interesse om deelnemer te worden bij de stichting moet kunnen vinden wat hij/zij zoekt en tegelijkertijd moeten de instanties waarmee Toolbox zaken doet in Emmen en omstreken ook hun draai kunnen vinden op de website. Bovendien is de onderneming innovatief, vooruitstrevend en gericht op maatschappelijke impact. Ook de ziel van het bedrijf moet dus vertegenwoordigd worden in de online representatie.

Het heeft veel zweet gekost, ontelbare formele en informele overleggen, maar het uiteindelijke resultaat is een website met inhoud die aan de gestelde wensen en eisen voldoet en waarmee Stichting Toolbox zich blijven op de kaart kan zetten voor zowel (potentiële) deelnemers als bestuurders en hoogwaardigheidsbekleders van gemeente en semi-overheidsinstanties.

In verband met verwachte drukte is gekozen voor premium webhosting op OpenLiteSpeed en gescheiden e-mail functionaliteit. De webserver wordt exclusief voor de website gebruikt en het e-mailverkeer vindt zijn weg via een seperate server.

 

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram