Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

TukTuk Stadsvervoer Emmen

Opdrachtgever: Stichting Toolbox emmen
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Oxygen Builder, Google Forms, Google Calendar, Video background.

Project omschrijving:

Initiatief

TukTuk stadsvervoer Emmen is een initiatief van Stichting Toolbox uit dezelfde vestigingsplaats. Stichting Toolbox levert zowel chauffeurs en coördinerende werkzaamheden als opslag- en uitgifte. Dit voor de 100% elektrische TukTuks die binnen de gemeentegrenzen van Emmen regelmatig op de openbare weg te zien zijn en menig hoofd doen keren. De bijbehorende website-opdracht is aan Webservicedienst.nl gegund.

Reclame

Omdat de TukTuks in Emmen zo'n opvallende verschijning zijn worden ze regelmatig als zowel vervoersmiddel als reclame object ingezet. Amaze Media, tevens gevestigd onder het dak van Stichting Toolbox te Emmen, verzorgt de belettering van de elektrische TukTuks.

Kosten

Met de reclamegelden en vrijwillige bijdragen van consumenten wordt getracht het TukTuk stadsvervoer Emmen kostendekkend te houden. De chauffeursploeg bestaat uit louter vrijwilligers die met name ouderen en andere doelgroepen de mogelijkheid bieden vrij te kunnen bewegen in Emmen en omgeving. TukTuk stadsvervoer Emmen is dan ook nadrukkelijk geen taxidienst. Tevens worden de TukTuks voor allerlei gelegenheden verhuurd. Denk hierbij aan bruiloften, afstudeerfeesten en andere memorabele mijlpalen voor mensen.

tuk2emmen.nl logo TukTuk stadsvervoer Emmen

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram