Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Uitvaart Live Online

Opdrachtgever: Hadders Media
Soort project: Dienstverlening
Tools: WordPress
Extra's:

Project omschrijving:

Voor Otto Hadders van Hadders Media uit Emmen hebben we een landingspagina ontwikkeld die bij zijn bedrijf past. Om een specifieke dienst, het (mobiel) livestreamen van uitvaarten, onder de aandacht te brengen is er een Google Ads Campagne gelanceerd die in eerste instantie verwees naar de hoofdwebsite van het bedrijf.

Gezien de diversiteit aan videodiensten die eigenaar Otto aanbiedt is in overleg besloten een landingspagina te lanceren onder een andere domeinnaam, puur gericht op livestreams voor uitvaarten. Het unieke aan de livestreams van Hadders is dat deze volledig mobiel, maar toch zeer stabiel uitgevoerd worden over in Nederland. De dienst wordt nu goed uitgelicht op de landingspagina, compleet met reviews en contactmogelijkheden per formulier en telefoon. Een goede landingspagina kan veel verschil maken in het succes van een Google Ads campagne. De online advertenties van Hadders Media hebben nu een streepje voor in de biedingen op advertentieruimte bij Google.

 

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram