Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Zoo Werkt 't

Opdrachtgever: Arbeidmarkt Regio Zuid Oost Drenthe, UWV, Gemeente Emmen, WSP Drenthe
Soort project: Website
Tools: WordPress
Extra's: Oxygen Builder, JavaScript Countdown Timer.

Project omschrijving:

Zoo werkt 't is een werkfestival wat in het Rensenpark te Emmen wordt georganiseerd in april 2020. Het festival wordt mogelijk gemaakt door diverse samenwerkende partijen en heel veel regionale bedrijven uit de regio. Het festival biedt werkzoekenden, baanveranderaars en andere geïnteresseerden de mogelijk te beleven wat een vak inhoudt, bij een werkgevers die dit vak uitvoert. Denk aan daadwerkelijk lassen, koken of loodgieten onder het toeziend oog van een gerenommeerd, lokaal bedrijf.

Op deze manier wordt het voor een werkzoekende direct duidelijk wat het werk inhoudt en of het bij de persoon past. De betreffende werkgever krijgt heel snel een indruk van de persoon en kan al voor de sollicitatieprocedure bepalen of iemand bij het bedrijf past. Een win-win situatie die ook nog eens op een prachtige locatie in Emmen ontstaat.

Zoo werkt 't belooft een drukbezocht en bezet festival te worden. Hoofdsponsor van het festival is Sealteq, het bedrijf heeft dan ook op elke pagina haar logo in beeld. De andere deelnemende bedrijven worden met bijbehorende teksten en logo's door de beheerder zelf continue toegevoegd aan de website, zie de bedrijvenpagina. De oplettende bezoeker zal zien dat elk logo de aandacht kort trekt wanneer er met de muis overheen beworgen wordt. Een goede manier om website bezoekers duidelijk te maken dat de afbeelding een klikbare link is.

We hebben de website met trots op tijd op kunnen leveren en het beheer vlekkeloos overgedragen aan de beheerder. De website wordt veel gepromoot, onder andere bij:

 

Als ontwikkelaar zijn we trots op het feit dat de eigen website van het festival bovenaan in de Google zoekresultaten verschijnt. Dit is bewerkstelligd door SEO goed in het oog te houden, al in de ontwikkelingsfase van de website.

 

Bekijk meer van onze projecten.

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram