Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Snelle webhosting WordPress

Snelle webhosting is van groot belang voor WordPress websites. ’s Werelds meest populaire Content Management System is gebruiksvriendelijk en zeer flexibel, een onprettige bijkomstigheid is echter het snelheidsverlies wat al snel optreedt. Afhankelijk van jouw type website is het van belang goede webhosting te regelen om jouw website snel en soepel te laten draaien. Webservicedienst kan je hier prima mee helpen. Door onze webshosting te optimaliseren voor WordPress installaties boeken we al veel winst. Naast een goede serverconfiguratie zijn er echter nog meer maatregelen die jij zelf kunt nemen, of die wij voor je kunnen regelen.

Caching

Caching zorgt ervoor dat bepaalde bestanden die nodig zijn om je website te laden alvast worden opgeslagen voor je bezoekers. Zo hoeft er niet voor elke afbeelding en voor elk icoon een verzoek naar de server verstuurd te worden om deze weer te geven. Hoe meer afbeelding, iconen en scripts je laadt om je website correct weer te geven, hoe meer winst er te behalen val met caching.

Webservicedienst raadt aan: WP Fastest Cache

Cloudflare

Cloudflare is een Amerikaans bedrijf wat op missie is om het internet sneller en veiliger te maken. Dit doen zij door hun infrstructuur in te zetten om beveiliginsmaatregelen te nemen en hun opslagcapaciteit te gebruiken om complete websites te cachen. DIt zorgt ervoor dat WordPress website automatisch van snelle webhosting worden voorzien. Een betaald Cloudflare abonnement is prijzig, maar zeer zeker de moeite waard. De gratis variant biedt echter ook al heel veel voordelen op snelheids- en veiligheidsgebied waar je weinig voor hoeft te doen. Let wel op dat je accuraat bent, een foutje zorgt ervoor dat je website onbereikbaar zou kunnen worden.

 

 

Brute Kracht

Natuurlijk is het ook mogelijk gewoon wat extra pk’s tegen het probleem aan te gooien. Met een schaalbare VPS kun je goed uit de voeten. Een tank vol opslagruimte en onder motorkap rekenkracht waar je u tegen zegt, tenminste: vergeleken met wat de absoluut minimaal benodigde middelen zijn dan. Webservicedienst kan een VPS voor je configureren die klaar is om jouw snelle WordPress webhosting te realiseren. Zo’n virtual Private Server biedt zeer veel controle over je wehosting configuratie en is in staat mee te groeien met je website tot in de oneindigheid (praktisch dan).
Direct goed beginnen met een nieuwe WordPress website? Snelheid gegarandeerd met je eigen VPS webhosting en klaar voor de nabije en verre toekomst. 

 

Cloudhosting

Cloudhosting biedt op gebied van snelheid ook vele voordelen voor websites die op WordPress draaien. De voordelen ten opzichte zijn er wel, maar met een goede VPS-provider, eventueel in combinatie met de diensten van Cloudflare maken deze voor de meeste gevallen verwaarloosbaar. Kies echter wel correct en laat je uitgebreid informeren en adviseren alvorens je de stap neemt om met cloud- of VPS- webhosting aan de slag te gaan. Zoals men in Linuxland zegt: “With great power, comes great responsibility.”

Meer weten over snelle webhosting voor WordPress, neem contact op voor een afspraak met Ramon, of mail naar ramon@webservicedienst.nl

Waarde van je website verhogen?

ramon@webservicedienst.nl
"Dankzij Ramon Horst en Webservicedienst.nl B.V. kon ik heel makkelijk overstappen alles tot in de puntjes goed geregeld. 

En hij heeft zelfs nog even gekeken of hij er nog iets meer snelheid uit mijn site kon krijgen. Dit had hij niet hoeven doen maar ik ben echt wel blij met deze goede service.
"

--Richard Vergunst
Brykins Marketing

Meer van 

textmark-webservicedienst-logo
Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram