Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Webinar: Haal meer uit je website

Webinar: Haal meer uit je website Poster van Ik ben Drents Ondernemer

In samenwerking met Ik ben Drents Ondernemer is er een webinar georganiseerd getiteld "Haal meer uit je website" op 8 december 2020.

In het webinar was Ramon Horst aan het woord met een uitleg over hoe je nou precies waarde uit je website kunt halen (en dat dit niet direct het geval hoeft te zijn).

Terugkijken van het webinar kan op deze pagina en op YouTube.

Als bedrijf kun je tegenwoordig bijna niet meer zonder website. Maar hoe zorg je er nu voor dat je ook daadwerkelijk omzet genereert dankzij jouw website? Dit leer je onder andere in het webinar ‘Haal meer uit je website’ van Ik Ben Drents Ondernemer. Wil jij meer weten over hoe je jouw website het beste kunt inzetten en welke programma’s je kunt gebruiken?

Ramon Horst maakt deel uit van het team spoeddigitalisering van Ik ben Drents Ondernemer als hosting provider en WordPress vraagbaak.

Heb je vragen die niet in het webinar beantwoord zijn? Neem dan contact op om de hulp te krijgen met hosting en/of WordPress waar je naar op zoek bent.

Meer van 

textmark-webservicedienst-logo
Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram