Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Webshop Training

Maak je webshop succesvol

Om een webshop succesvol te maken is er veel werk nodig. Uiteraard is er de opbouw en inrichting van de webshop waaraan veel tijd en aandacht besteed moet worden. Wanneer je deze fase achter de rug hebt en je een goed gevulde en ingedeelde webshop hebt kunnen de virtuele deuren open. Maar dan begint het pas, je moet omzet uit je webshop halen wil je deze bestaansrecht geven. Dat valt niet mee, het leeuwendeel van de webshops faalt dan ook. Vaak gaat het in de beginfase al mis en is er geen man overboord. Maar wanneer je deze fase wél succesvol doorloopt is het tijd om alle zeilen bij te zetten.

Omzetvergroting

De vijfdelige training Webshop Omzetvergroting door Webservicedienst.nl helpt je te navigeren door het web en e-commerce. Wanneer deze wereld nieuw voor je is ontstaat al gauw de situatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer je vervolgens zelf naar informatie zoekt die nuttig is of kan zijn voor jouw webshop wordt je omver geblazen door visionaire marketeers, zelfverklaarde e-commerce goeroes en "digital agencies" die je tot 1000% van je daadwerkelijk advertentiebudget moet betalen om ervoor te zorgen dat je direct buren van het bestaan van je webshop weten. We overdrijven een beetje om het beeld te versterken, maar de strekking moge duidelijk zijn.

Een webshop is net een echte winkel en de producten die je verkoopt zijn ook echte producten. Net zoals je verstand van zaken moet hebben om je producten beter te verkopen moet je ook verstand van webshops hebben om deze goed te kunnen runnen. Het is net een echte winkel, minus het metse- en glaswerk en met een iets anders geformuleerd adres.

Investeer in je webshop

Ben je bereid te investeren in je webwinkel om deze naar een hoger niveau te tillen? Dan staat Webservicedienst.nl voor je klaar om dit te realiseren. We beheren webshops voor klanten die ons daar maandelijks voor compenseren, maar wanneer je de wens hebt dit zelf te doen kunnen we jou en eventueel jouw personeel de kneepjes van het vak leren. We gaan geen generiek verhaal houden maar kijken naar jouw webshop en jouw webshop alleen. Elke winkel is uniek en heeft zijn eigen uitstraling, producten en publiek. Daar zijn de strategieën die je kunt toepassen ook voor iedere webwinkel uniek. We gaan hands-on bezig met jouw webshop, analyseren de data die je al hebt, zorgen ervoor dat je nieuwe data genereert en gaan daar dan ook echt iets mee doen.

Een cursusdeel bestaat uit 1 dagdeel waarin we een specifiek onderwerp behandelen toegespitst op jouw webshop.

  1. Datageneratie en -analyse
  2. Zoekverkeer: Organisch je publiek bereiken en betaald adverteren
  3. Social Media, we richten ons op 1 platform dat voor jouw webshop relevant is
  4. Social Media II, we gebruiken een tweede platform en gaan vergelijken
  5. Landingspagina's: Gerichte campagnes opzetten via Zoekmachines of Social Media

Na elk deel van de training en tussen de trainingen in is er altijd ruimte om vragen neer te leggen en desgewenst dieper op de materie in te gaan. Ook na de volledige training blijft Webservicedienst bereikbaar via e-mail, telefoon, whatsapp en messenger om je verder te helpen.

Wil je dieper ingaan op een onderdeel van de training dan kan dat middels een gerichte training. Informeer hiervoor naar de benodigde investering. We maken een offerte op maat toegespitst op jouw situatie.

Investering: €500,- per onderdeel*. Elk deel van de training neemt een dagdeel in beslag, een tijd en datum worden in overleg gepland. Tevens is het mogelijk één of meerdere onderdelen van de training te volgen zonder het volledige programma te doen.

*Prijs is exclusief 21% btw

Voor wie is deze webshop training bedoeld?

Bovenstaande is puur gericht op webshop eigenaren die ofwel net beginnen, of al een tijdje bezig zijn maar zelf merken dat er van alles op de achtergrond gebeurd waar ze geen weet van hebben. Bovendien komen de bezoekers niet vanzelf en zul je actie moet ondernemen om ze naar je webshop te krijgen. De training is toegespitst op 1 specifieke webshop, maar het aantal deelnemers aan de training is onbeperkt. Werk je bijvoorbeeld met een team aan de webshop van je bedrijf dan kan het hele team deelnemen aan de training.

Webshop training boeken

Wil je een training boeken om jouw webshop te onder de loep te nemen en te verbeteren dan spreken we in onderling overleg de datum of data af, dit geldt voor zowel de hele training als een afzonderlijk onderdeel ervan. We kunnen de training op locatie in Emmen of in house bij jouw bedrijf doen. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen, houd rekening met een wachttijd van ongeveer een maand voor een volledige training en ongeveer 10 werkdagen voor een individueel onderdeel van de webshop training.

Waarde van je website verhogen?

ramon@webservicedienst.nl
"Dankzij Ramon Horst en Webservicedienst.nl B.V. kon ik heel makkelijk overstappen alles tot in de puntjes goed geregeld. 

En hij heeft zelfs nog even gekeken of hij er nog iets meer snelheid uit mijn site kon krijgen. Dit had hij niet hoeven doen maar ik ben echt wel blij met deze goede service.
"

--Richard Vergunst
Brykins Marketing

Meer van 

textmark-webservicedienst-logo
Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram