Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Website as a Service

Je website kan een belangrijk instrument voor je bedrijf zijn. Om je website optimaal online te krijgen, houden of maken kun je Webservicedienst inschakelen. Met Website as a Service heb je geen omkijken naar je website. Bovendien leveren we maatwerk, wat de status van je huidige site ook is. Website as a Service is een dienst die ook voor jouw bedrijf beschikbaar is.

Wat is het?

Website as a service is de alles-in-1-dienst van Webservicedienst waar alle werkzaamheden omtrent jouw website onder te brengen zijn. Periodieke updates, backups en actieve monitoring. Content updates, landingspagina's, moderatie en meer zijn allemaal mogelijk. Wat je zelf wilt (laten) doen en wat je wilt uitbesteden aan Webservicedienst is geheel aan jou. Website as a Service behelst uitsluitend maatwerk op basis van jouw behoefte.

Een nieuwe website laten maken

Een website laten maken, mits je het professioneel aan wilt pakken, kan een hoge investering betekenen. Bovendien is het niet gezegd dat jij je investering terugverdient. Het oude model wat veel webdesign bureaus nog hanteren bestaat uit het ontwerpen en maken van je website, deze te lanceren en het beheer over te dragen aan jou. Jarenlang is dit de standaard werkwijze geweest, maar we beginnen langzaam een ommezwaai te zien. Met alle mogelijkheden die het moderne web biedt liggen er kansen voor alle branches die je maar kunt bedenken. Maar heb je de tijd en de middelen om je hierin te verdiepen? Kun je iemand in dienst nemen om dit voor je te doen? Webservicedienst kan een nieuwe website voor je maken en deze vervolgens voor de lange termijn onderhouden. Waaruit dat onderhoud bestaat is aan jou, maar wij adviseren je graag. Logischerwijs wordt de factuur hoger naarmate je meer aan ons overlaat. Maar hoe meer je bij Webservicedienst neerlegt, hoe beter het resultaat zal zijn wat je met je website behaalt.

Een bestaande website

Heb je al een website, maar niet de mogelijkheden hier voldoende aandacht aan te besteden? Ook dan kun je ons inschakelen. Door kennis van programmeren te combineren met zakelijk inzicht doet het er niet zoveel toe hoe je website is gemaakt. Op enkele uitzonderingen na kunnen we ook jouw website prima onderhouden en up-to-date houden op een manier die voor jou geschikt is.

Waarom Website as a Service?

Website as a Service

Er zijn verschillende redenen om een professional je website te laten onderhouden. De belangrijkste redenen die wij vaak horen zijn:

 • Geen tijd om het zelf te doen
 • Het wordt nooit precies zoals gewenst
 • Geen idee wat wel en niet te doen
 • Is het geld niet waard
 • Website is niet zo belangrijk

Vooral het laatste punt, "de website is voor ons bedrijf niet zo belangrijk". Dat is er één waarvan wij vinden dat het argument onjuist is. Wanneer je website namelijk gewoon goed in elkaar zit en iemand er aandacht aan besteed transformeer je een website naar een bedrijfsmiddel wat voor je werkt. Je website hoeft dus absoluut geen kostenpost te zijn. Met Website as a Service kun je er zeker van zijn dat je website gaat renderen.

Snel succes

Snel succes bestaat niet, snelle verbeteringen wel. Alle verbeteringen die we kunnen bedenken voor jouw bedrijf zullen we toepassen. Alle verbeteringen tezamen zorgen voor een rendabele website waar je trots op kunt zijn. Zo'n website waar je je eigen klanten naartoe verwijst, helder?

Website as a Service is maandelijks opzegbaar

We zijn bekend met langlopende contracten en verplichtingen waarvoor men soms net iets te snel tekent. Zeker als niet 100% duidelijk is wat je precies terugkrijgt voor je investering wil je geen langlopende verplichtingen aangaan. Dat begrijpt Webservicedienst heel goed. Bovendien kan het ook zo zijn dat je je bedenkt om wat voor reden dan ook. Wat de reden ook is, we worden geen blok aan je been. Website as a Service is een maandelijks opzegbare dienst. Dat kunnen we met een gerust hart zo aanbieden omdat wij heel goed weten wat we doen en liever een cliënt minder bedienen dan een cliënt die minder dan 100% tevreden is.

De inhoud van je website actueel houden

Het is niet voor elk bedrijf van toepassing, maar vaak is een actuele website op zijn zachtst gezegd wenselijk. Waarom zou je je bedrijfswebsite actueel moeten houden? De belangrijkste redenen zijn:

 • Verbeterde vindbaarheid (Google)
 • Professionele uitstraling
 • Reden voor bezoekers om terug te komen naar de site
 • Trekt aandacht op Social Media
 • Informeert potentiële nieuwe relaties
 • Breidt je netwerk uit

Je website actueel houden doen we graag. In overleg met jou bepalen we de frequentie en soorten van updates. Korte nieuwsberichten kosten bijvoorbeeld minder tijd dan complete artikelen en zijn dus voordeliger. Terwijl complete artikelen de attentiewaarde weer verhogen. Ook het maken van ondersteunend beeldmateriaal (lees: foto's en video's) is mogelijk en ook weer in verschillende gradaties. Wat het belangrijkst is om te weten: je betaalt alleen voor wat je krijgt en wordt niet met een servicepakket opgescheept waarvan je de helft niet gebruikt. En om de kracht van herhaling maar weer eens in te zetten: Website as a Service is maandelijks opzegbaar. Dat betekent ook dat je van maand tot maand de diensten die we leveren kunt aanpassen.

Technische updates

Eigenlijk is het vanzelfsprekend, maar we noemen het toch maar even. Het updaten van je CMS (als je die hebt) is absoluut noodzakelijk. Je moet jezelf beschermen tegen kwaadaardige personen en bots. Dat doen we dus ook, altijd. En we vergeten de plugins (in het geval van WordPress) ook niet. De meeste zwakheden in WordPress websites worden veroorzaakt door verouderde plugins. Ook al schakel je Webservicedienst niet in, update altijd je plugins, altijd! Nee echt, altijd!

Snelheid

Snelheid is een belangrijke factor in de waardering die Google je geeft en dus waar je in beeld komt bij de zoekresultaten. Hoewel de impact schromelijk overdreven wordt door heel veel partijen, valt niet te ontkennen dat bij vergelijkbare inhoud de snelste website beter in beeld komt dan de langzamere soortgenoten. Daarom is snelheid belangrijk. En we doen er alles aan om de snelheid van je website op peil te houden en waar mogelijk te verbeteren. We inventariseren wel eerst hoe urgent een snelheidsverbetering is voor jouw website. En ook of de eventuele kosten opwegen tegen de baten. Hoewel we zelf ook webhosting verzorgen is het lang niet altijd aan te raden je website en eventueel e-mail naar ons te verhuizen. Wat jouw situatie ook is, Website as a Service is altijd op maat voor jouw bedrijf en website. Dat gegeven blijft voorop staan. De snelheid van je website testen kan hier.

Wat is mogelijk met Website as a Service?

Alles

Je bent nog niet helemaal overtuigd

Logisch, het is ook een beetje gek. Het komt er volgens ons op neer dat het veel te vaak voorkomt dat een website gewoon een verloren stukje serverruimte op het web is. Je kunt zoveel met je website doen, maar er wordt tegelijkertijd zo weinig met websites gedaan. Eerlijk is eerlijk: het overgrote deel van alle websites die op het web zijn gepubliceerd hebben als enige doel bereikbaar zijn. Dat is natuurlijk belangrijk, maar een website die slechts in de lucht hangt om de toevallige voorbijganger van wat summiere en vaak achterhaalde informatie te voorzien levert een waarde van precies €0,-. Sterker nog, het kan je gewoon klanten kosten. Zeker als de website van je directe concurrent de bezoeker wel weet te overtuigen van de capaciteiten die het bedrijf te bieden heeft. Ga eens bij jezelf na bij welke webshop je liever een Philips product koopt. De website die je precies laat zien wat het product is en kan, met waarderingen van andere klanten en voor- en nadelen netjes opgesomd. Of de website waar alleen merk, type en prijs vermeld staan. Website as a Service maakt dat je gewoon de best mogelijke website hebt die voor je werkt. Met investeren verdien je geld, ook op dit gebied gaat die vlieger op. Investeer in een goede website met Website is a Service. Webservicedienst gaat het voor je regelen.

Wat kost het?

Dat ligt helemaal aan jou, het is namelijk heel simpel. Wij doen precies wat jij wilt met jouw website en daar vragen we een vergoeding voor. We maken een inschatting van de tijd die we nodig hebben en op basis daarvan offreren we een maandprijs voor Website as a Service. Wel adviseren we waar we kunnen. Als we mogelijkheden zien zullen we je hiervan op de hoogte stellen zodat je kunt beoordelen of het iets is wat je graag wilt (laten) doen. Andersom geldt hetzelfde: Wanneer we overbodigheden zien stellen we je ook op de hoogte. Het zou zonde zijn dat je er na een jaar achterkomt dat je 12 maanden betaald hebt voor een dienst waar je geen gebruik van maakt. Dat vinden wij ook, alleen valt het ons wat eerder op. We bouwen liever een langdurige relatie op dan dat we een paar maanden lang wat cashen en jou daarmee ontevreden stemmen. Hoe vaak heb je al iets betaald en er weinig tot niets voor teruggekregen? Bij ons zal dat niet gebeuren. Website as a Service is een dienst voor jou, niet voor ons.

  Meer weten over Website as a Service?

  Stuur ons een berichtje en we maken graag een afspraak met je


  Ja, ik wil meer informatie over Website as a Service.


  Waarde van je website verhogen?

  ramon@webservicedienst.nl
  "Dankzij Ramon Horst en Webservicedienst.nl B.V. kon ik heel makkelijk overstappen alles tot in de puntjes goed geregeld. 

  En hij heeft zelfs nog even gekeken of hij er nog iets meer snelheid uit mijn site kon krijgen. Dit had hij niet hoeven doen maar ik ben echt wel blij met deze goede service.
  "

  --Richard Vergunst
  Brykins Marketing

  Meer van 

  textmark-webservicedienst-logo
  Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
  Webservicedienst.nl Logo PNG
  Home
  sluiten
  cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram