Webservicedienst beeldmerk logo

Website laten maken

Een klik hebben met je website-ontwikkelaar

Een website laten maken is niet iets wat je dagelijks doet. Daarnaast is het best heel persoonlijk. Je wilt een website die jouw bedrijf goed vertegenwoordigt en dit moet iemand anders voor je realiseren. Uiteraard heb je zelf te allen tijde invloed op de inhoud, maar omschrijven hoe jouw ideale website eruit ziet valt niet mee. 
Een klik met de ontwikkelaar van je website is van onschatbare waarde, als je elkaar immers begrijpt kom je sneller tot resultaat. Omdat wij pretenderen "Websites met waarde" te maken is die klik van levensbelang, een website die niet bij jouw visie past heeft immers maar weinig waarde. 
Als je door Webservicedienst een website laat maken regelen wij ook altijd de registratie van je domeinnaam en webhosting voor het eerste jaar

Carin zegt:

Ik ben erg blij dat ik met mijn webhosting ben overgestapt naar Webservicedienst.nl
✅ Snelle service
✅ Ik weet wie ik aan de lijn krijg als ik een probleem heb met mijn website
✅ Zeer kundig
✅ Denkt mee in oplossingen
✅ Dit alles voor een prima prijs

Kies voor Webservicedienst.nl

Een website laten maken kan al voor minder dan €1000,-
Stuur een e-mail

Wat mag je verwachten?

Besluiten dat je een website gaat laten maken is als besluiten dat je een auto gaat kopen. Feitelijk weet je dat er iets gaat gebeuren, maar de keus is verder nog zo breed dat het nog alle kanten op kan gaan.
Wij vinden het belangrijk dat je een website krijgt waarmee je zelf kleine werkzaamheden kunt uitvoeren. Denk hier bij aan punten, komma's en letters wijzigen. Een blogpost publiceren, met visuele ondersteuning van bijvoorbeeld een foto of video, moet ook mogelijk zijn. Wel is het zaak dat de inhoud niet van invloed is op het omhulsel. Een website die uit zijn verband wordt gehaald omdat jouw tekst wat te lang is, of omdat je een foto gebruikt die breder is dan een monitor mag niet gebeuren. 

Het liefst ontwikkelen we zelf het uiterlijk van je website, hierbij houden we rekening met bovenstaande en nog veel meer, wat complexere, dingen. Zodat jij te allen tijde de baas bent op je eigen website en niet voor elk wissewasje ons weer moet inschakelen.
Als je budget niet superruim is kunnen we ook, samen met jou, een goed thema selecteren voor je WordPress website. Je kunt dan een website laten maken op basis van een bestaand thema, die we aanpassen naar jouw wensen en eisen. Wij zorgen ervoor dat alles klopt, zodat jij met je onderneming bezig kunt zijn. 

Premium templates dragen licentiekosten, deze worden doorberekend middels de factuur die je van ons krijgt. 
De beste zakelijke thema's
  • Goede snelle service en erg meedenkend. Alles is bespreekbaar en je wordt gestuurd daar waar het nodig is. Het zijn adviezen en het is aan jou wat je er mee doet.

    Jeroen Stevens

    entertainer
  • Bij Ramon hoef je niet bang te zijn dat er niets gebeurd. Hij neemt niets zomaar aan, vraagt goed door naar de kern van je vraag en behoeftes, komt vervolgens met een uitgewerkt plan en gaat daarna vol in de actie om dat de realiseren. 

    Johan van Tiel

    No -nonsense trainer en coach

Zet ons aan het werk

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram