Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

Website laten maken

Wij bouwen websites en webshops die van waarde zijn voor jouw onderneming en kunnen je desgewenst doorlopend van dienst zijn in optimalisatie en onderhoud.
Dat wil ik

Wat mag je verwachten?

Besluiten dat je een website gaat laten maken is als besluiten dat je een auto gaat kopen. Feitelijk weet je dat er iets gaat gebeuren, maar de keus is verder nog zo breed dat het nog alle kanten op kan gaan.
Wij vinden het belangrijk dat je een website krijgt waarmee je zelf kleine werkzaamheden kunt uitvoeren. Denk hier bij aan punten, komma's en letters wijzigen. Een blogpost publiceren, met visuele ondersteuning van bijvoorbeeld een foto of video, moet ook mogelijk zijn. Wel is het zaak dat de inhoud niet van invloed is op het omhulsel. Een website die uit zijn verband wordt gehaald omdat jouw tekst wat te lang is, of omdat je een foto gebruikt die breder is dan een monitor mag niet gebeuren. 

Het liefst ontwikkelen we zelf het uiterlijk van je website, hierbij houden we rekening met bovenstaande en nog veel meer, wat complexere, dingen. Zodat jij te allen tijde de baas bent op je eigen website en niet voor elk wissewasje ons weer moet inschakelen.
Als je budget niet superruim is kunnen we ook, samen met jou, een goed thema selecteren voor je WordPress website. Je kunt dan een website laten maken op basis van een bestaand thema, die we aanpassen naar jouw wensen en eisen. Wij zorgen ervoor dat alles klopt, zodat jij met je onderneming bezig kunt zijn. 

Premium templates dragen licentiekosten, deze worden doorberekend middels de factuur die je van ons krijgt. 
De beste zakelijke thema's
Een website laten maken is iets wat voor praktisch ieder bedrijf een keer moet. Voor veel bedrijven is het zelfs vanaf de oprichting een eerste prioriteit.
Maar een website laten maken kan al snel vrij complex worden, daarom is het belangrijk goed beslagen ten ijs te komen. Als je bent voorbereid weet je waar je mee te maken krijgt.

Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen webdesign en webdevelopment. Huur je een designer of een developer in? Of kies je voor een bureau als Webservicedienst.nl BV waar alles onder 1 dak geregeld kan worden?

Daarnaast maakt het verschil of je al iets hebt zoals een logo en/of huisstijl, of juist nog helemaal niets. Bedenk je goed dat webdesing maar 1 aspect is van een website laten maken. Uiteindelijk moet je website ook functioneel zijn en je helpen je doelen te bereiken.

Investeer je in een nieuwe site? Probeer dan eens te formuleren hoe je jouw investering gaat terugverdienen. Hoe wil je dat je website voor je werkt?

Belangrijke overwegingen, zorg dat je hierover na hebt gedacht en ga dan pas een website laten maken.

Een klik hebben met je website-ontwikkelaar

Een website laten maken is niet iets wat je dagelijks doet. Daarnaast is het best heel persoonlijk. Je wilt een website die jouw bedrijf goed vertegenwoordigt en dit moet iemand anders voor je realiseren. Uiteraard heb je zelf te allen tijde invloed op de inhoud, maar omschrijven hoe jouw ideale website eruit ziet valt niet mee. 
Een klik met de ontwikkelaar van je website is van onschatbare waarde, als je elkaar immers begrijpt kom je sneller tot resultaat. Omdat wij pretenderen "Websites met waarde" te maken is die klik van levensbelang, een website die niet bij jouw visie past heeft immers maar weinig waarde. 
Als je door Webservicedienst een website laat maken regelen wij ook altijd de registratie van je domeinnaam en webhosting voor het eerste jaar

Carin zegt:

Ik ben erg blij dat ik met mijn webhosting ben overgestapt naar Webservicedienst.nl
✅ Snelle service
✅ Ik weet wie ik aan de lijn krijg als ik een probleem heb met mijn website
✅ Zeer kundig
✅ Denkt mee in oplossingen
✅ Dit alles voor een prima prijs

Kies voor Webservicedienst.nl

Een website laten maken kan al voor minder dan €1000,-
Stuur een e-mail
 • Goede snelle service en erg meedenkend. Alles is bespreekbaar en je wordt gestuurd daar waar het nodig is. Het zijn adviezen en het is aan jou wat je er mee doet.

  Jeroen Stevens

  entertainer
 • Bij Ramon hoef je niet bang te zijn dat er niets gebeurd. Hij neemt niets zomaar aan, vraagt goed door naar de kern van je vraag en behoeftes, komt vervolgens met een uitgewerkt plan en gaat daarna vol in de actie om dat de realiseren. 

  Johan van Tiel

  No -nonsense trainer en coach

Zet ons aan het werk

  Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
  Webservicedienst.nl Logo PNG
  Home
  sluiten
  cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram