Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Maatwerk website

Een maatwerk website is vaak een dure optie. Je krijgt wel exact wat je wilt, maar de kosten kunnen de pan uitrijzen wanneer je de ontwikkelaar per uur betaalt.

Natuurlijk kun je voor een goedkopere variant kiezen, maar dan zul je je moeten conformeren aan wat er inbegrepen is.

Het eindresultaat is het dan vaak net niet. Niet precies wat jij wilt in elk geval.

Betaalbare maatwerk websites

Webservicedienst.nl biedt je de mogelijkheid een maatwerk website te laten maken tegen een betaalbaar tarief. Wat dit tarief is weet je vooraf, je krijgt een offerte nadat we hebben verhelderd hoe we jouw nieuwe website neer gaan zetten. Wat het doel van de site is en wat je budget of prijsrange is.

We brengen alle facetten van jouw nieuwe website in kaart. Dat maken we een schatting van de benodigde investering. Door dit tot in detail door te nemen weet je precies:

  • wat je van je nieuwe website mag verwachten.
  • Hoe je deze zelf kunt onderhouden
  • of hoe je dat kunt laten doen
  • En wat verder voor jou relevant is.

Dingen om rekening mee te houden

Hoe meer maatwerk hoe hoger de prijs van je website uit zal vallen. Het is net hoe je maatwerk definieert, maar in principe is de term van toepassing op twee aspecten van je nieuwe website.

Het gaat om uiterlijk en om functionaliteit. Wil je een volledig naar wens ontworpen uiterlijk dan zal hierin geïnvesteerd moeten worden.

Ook functionaliteit die niet standaard is komt neer op maatwerk. Maar dan voor wat er op de achtergrond gebeurt. Bijvoorbeeld wanneer de bezoeker verandert in een gebruiker van de website.

Hoeveel maatwerk je ook wilt, alles is mogelijk. Webservicedienst is hierin wel altijd eerlijk. Wil je maatwerk wat al gewoon bestaat en eenvoudig te implementeren is? Dan hoef je natuurlijk niet te betalen voor de ontwikkeling. We gaan niet het wiel opnieuw uitvinden. Vaak is er al een hoop mogelijk door bestaande tools enigszins aan te passen en zo te vertalen naar jouw wensen Dat scheelt al gauw een slok op een borrel.

Meer weten over een op maat gemaakte website?

Stuur ons een berichtje en we maken graag een afspraak met je


Neem contact met mij op over een maatwerk website.


Het gereedschap

We willen altijd innovatief bezig zijn en dus ook de ontwikkelingen in ons vakgebied volgen. Door slim gebruik te maken van beschikbare tools kunnen we de meest waanzinnige dingen maken.

Dus om een betaalbare maatwerk website neer te zetten maken we gebruik van vele tools die op de markt zijn. We zijn niet bang hierin te investeren zodat jij er profijt van hebt.

Een website bouwen we met de beste gereedschappen die beschikbaar zijn. Eigenlijk zijn we net als andere bouwers. Door ze de juiste gereedschappen te geven kunnen ze kwalitatief goed bouwen en krijg je een superieur product geleverd.

Oxygen Builder

De Oxygen builder is een innovatieve visuele editor voor WordPress gericht op developers. Door de code, die je normaal gesproken schrijft om een website te programmeren, in beeld te brengen heb je als ontwikkelaar volledig vrijheid.

Elk element wat met deze tool wordt gecreëerd is tot in het kleinste detail aanpasbaar. Ook is het mogelijk om door andere plugins gegenereerde elementen te manipuleren.

Bovendien kun je altijd en overal handgeschreven code toevoegen. Door deze combinatie van een visuele builder met programmeermogelijkheden is Oxygen een zeer breed inzetbaar middel om WordPress websites te bouwen.

De door Oxygen gegenereerde pagina's, artikelen en op maat gemaakte elementen zijn volgens de modernste webstandaarden opgebouwd. 

 

Snelheid

Oxygen schakelt het welbekende themasysteem van WordPress volledig uit. Hierdoor kunnen websites geproduceerd worden die vele malen sneller laden dan reguliere WordPress websites.

Desgewenst kan Oxygen wel met een thema gaan werken, dan behoud je de vrijheid die Oxygen biedt, maar valt het snelheidsvoordeel weg.

Dit hoeft niet per se een nadeel te zijn, door kwalitatief goede webhosting te gebruiken draaien ook WordPress websites soepel en snel.

Oxygen builder logo

Licentie

Daar Oxygen een betaalde plugin is hebben we een licentie aangeschaft die overdraagbaar is.

Dit houdt in dat maatwerk websites onder beheer van Webservicedienst van een geldige licentiecode voorzien worden. Deze licentie is nodig om periodieke updates uit te voeren.

Zoals bekend is het bij WordPress websites van groot belang de plugins en WordPress zelf regelmatig te updaten in verband met beveiligingsrisico's.

Andere Pagebuilders

Naast Oxygen zijn er nog vele andere WordPress visuele editors beschikbaar. De bekendste zijn Divi, Beaver Builder en Visual Composer.

Het nadeel van voornoemde builders is de hoeveelheid code die zij produceren. Deze builders staan erom bekend heel veel hulpbronnen in te laden.

Doordat zij dit ook doen op pagina's waar dit niet nodig is staan de pagebuilders bekend als trage, logge systemen. Met een goed hostingpakket is dit wel enigszins te ondervangen, maar de snelheden die met Oxygen behaald kunnen worden zijn niet te evenaren door andere visuele tools voor WordPress.

Divi Builder voor WordPress

De bekende Divi Builder van Elegant Themes hebben we ook in het assortiment. We kunnen een website voor jou ontwikkelen met de Divi Builder, je kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen.

De laatste optie houdt in dat je zelf een licentie zult moeten aanschaffen. Als onderdeel van onze dienstverlening kun je dat via Webservicedienst doen, je ontvangt dan één (Nederlandse) factuur voor je webhosting, domeinnaam en Divi licentie.

Let wel op, de licentie dient jaarlijks vernieuwd te worden wat we je ten zeerste aanraden om te doen. Wanneer je geen updates meer ontvangt voor de Divi Builder door gebrek aan een geldige licentie loop je na verloop van tijd steeds meer risico met je website.

Uiteindelijk kan je website door kwaadwillenden dusdanig aangevallen worden dat deze van het web verdwijnt. Het komt niet ontzettend vaak voor, maar je zult zeker niet de eerste zijn die dit overkomt.

Templates

Divi biedt een breed scala aan kant en klare templates. Deze zijn netjes per categorie ingedeeld en bestaan uit diverse kant-en-klare pagina's.

Deze kun je vervolgens visueel aanpassen om ze naar jouw smaak om te vormen. Ook is het mogelijk met een blank canvas aan de slag te gaan en deze te vullen met je eigen bouwstenen.

De beste keuze (subjectief)

Wij zijn van menig dat van bovenstaande visuele WordPress editors Oxygen de beste is.

Voor ons is het de eerste keuze en desgewenst gebruiken we de Divi Builder voor jouw maatwerk website. De voordelen die Oxygen echter biedt zijn zo talrijk en belangrijk dat dit de tool is die we het liefste inzetten.

We beseffen ons echter ook dat er simpelweg vraag is naar Divi. Dat is de reden dat we deze builder ook aanbieden.

Het beste van beide

Het is geen enkel probleem om Oxygen in combinatie met Divi te gebruiken. De met Oxygen ontworpen templates bieden bewerkbare ruimte die je met de standaard WordPress editor kunt invullen.

Deze blokken worden ook door Divi gebruikt om visueel pagina's te bouwen. Dat laatste maakt het mogelijk beide plugins naast elkaar te gebruiken.

Bij Webservicedienst krijg je dus een maatwerk website helemaal toegespitst op jouw wensen en/of eisen.

Meer weten over een op maat gemaakte website?

Stuur ons een berichtje en we maken graag een afspraak met je


Neem contact met mij op over een maatwerk website.


Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram