Betaalbare maatwerk website

Webservicedienst staat voor je klaar. Daag ons uit!

 

Een website op maat laten maken is vaak een dure optie. Je krijgt wel exact wat je wilt, maar de kosten kunnen de pan uitrijzen wanneer je de ontwikkelaar per uur betaalt. Natuurlijk kun je voor een goedkopere variant kiezen, maar dan zul je je moeten conformeren aan wat er inbegrepen is en is het eindresultaat het vaak net niet. Niet precies wat jij wilt in elk geval.

Meer keuze

WebServiceDienst biedt je de mogelijkheid een maatwerk website te laten maken tegen vooraf vastgesteld, betaalbaar tarief. Wat dit tarief is weet je vooraf, je krijgt een offerte nadat we hebben verhelderd hoe we jouw nieuwe website neer gaan zetten, wat het doel van de site is en wat je budget of prijsrange is. 

Als we alle facetten van jouw nieuwe website in kaart hebben gebracht maken we een schatting van de benodigde investering. Door dit tot in detail door te nemen weet je precies wat je van je nieuwe website mag verwachten, hoe je deze zelf kunt onderhouden of dat kunt laten doen en wat verder voor jou relevant is. 

Dingen om rekening mee te houden


Hoe meer maatwerk hoe hoger de prijs van je website uit zal vallen. Het is net hoe je maatwerk definieert, maar in principe is de term van toepassing op twee aspecten van je nieuwe website. Het gaat om uiterlijk en om functionaliteit. Wil je een volledig naar wens ontworpen uiterlijk dan zal hierin geïnvesteerd moeten worden. Ook functionaliteit die niet standaard is komt neer op maatwerk, maar dan voor wat er op de achtergrond gebeurt wanneer de bezoeker verandert in een gebruiker van de website. Hoeveel maatwerk je ook wilt, alles is mogelijk. Webservicedienst is hierin wel altijd eerlijk. Wil je maatwerk wat al gewoon bestaat en eenvoudig te implementeren is, dan hoef je natuurlijk niet te betalen voor de ontwikkeling. We gaan niet het wiel opnieuw uitvinden. Vaak is er al een hoop mogelijk door bestaande tools enigszins aan te passen en zo te vertalen naar jouw wensen, dat scheelt al gauw een slok op een borrel. 

Het gereedschap

We willen altijd innovatief bezig zijn en dus ook de ontwikkelingen in ons vakgebied volgen. Door slim gebruik te maken van beschikbare tools kunnen we de meest waanzinnige dingen maken. Dus om een betaalbare maatwerk website neer te zetten maken we gebruik van vele tools die op de markt zijn. We zijn niet bang hierin te investeren zodat jij er profijt van hebt. Een website bouwen doen we met de beste gereedschappen die beschikbaar zijn. Eigenlijk zijn we net als andere bouwers, door ze de juiste gereedschappen te geven kunnen ze kwalitatief goed bouwen en krijg je een superieur product geleverd. 

Even niet bellen, mailen of langskomen?

Nu je hier toch bent kun je ook via onderstaande contactfomulier contact met ons opnemen. We beloven snel te reageren. Laat wat van je horen!

Share This

Share this post with your friends!