Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

WordPress Hosting: 3 manieren

WordPress is het CMS wat gebruikt wordt voor zo’n 32% van alle websites, wereldwijd. Dat is een gigantisch aantal. De meeste websites worden gehost in combinatie met een Content Management System (CMS). Van alle websites met een CMS is 50 tot 60% een WordPress website.

Geoptimaliseerde hosting voor WordPress websites

Met gebruiksgemak komt echter ook ongemak, niet voor de gebruiker, maar wel voor de server. Een CMS als WordPress vraagt namelijk wel behoorlijk wat meer vermogen dan een website die alleen bestaat uit HTML, CSS en JavaScript files. Die bestanden zijn niet groter dan een gemiddeld tekstdocument en vragen dus minimale rekenkracht van je server.

Geoptimaliseerde hosting voor WordPress

Het is dus zaak je hosting af te stemmen op je systeem, zeker voor gebruik van CMS systemen. Tel daarbij op dat WordPress door haar populariteit ook het vaakst doelwit is van malafide hackers en bots, dan wordt al snel duidelijk dat je een aantal extra maatregelen moet nemen om je je hosting goed te optimaliseren voor WordPress gebruik.

Verschillende opties voor optimale WordPress Hosting

Webservicedienst biedt verschillende mogelijkheden voor optimale WordPress hosting. Wat voor de één exact is wat men nodig heeft is dat voor de ander helemaal niet. Digitale verkeersstromen, gebruik van scripts en plugins, dynamiek, media-content en beveiliging hebben allemaal invloed op je hosting server. Daarbij is caching van je bestanden een factor (of niet), de compressie en versleuteling, DNS-instellingen en meer. Al met al een hele hoop factoren die samen bepalen hoe je WordPress website geladen en gepresenteerd wordt aan bezoekers en/of gebruikers (wat een wezenlijk verschil is overigens).

Shared Hosting

Shared hosting is door de bank genomen de goedkoopste oplossing om je website te hosten, je deelt een server met een heleboel andere websites wat het voordelig maakt. Hoewel er diverse nadelen hangen aan shared hosting is het wel de meest gekozen en gebruikte optie. Voor veel websites is shared hosting dan ook prima.

Met een gemiddeld aantal maandelijkse bezoekers en wat snelheidstrucjes kun je prima uit de voeten. Onze shared hosting is zoveel mogelijk gericht op optimalisatie voor WordPress, maar het blijft hoe dan ook shared hosting. Andere websites op de server hebben dus invloed op jouw website. Prijs: Vanaf €2,75 per maand.

Shared Hosting

VPS: Virtual Private Server

Een andere goede optie voor je WordPress website is VPS hosting. VPS staat voor Virtual Private Server, de letterlijke vertaling legt in principe uit wat het is. Het is een server voor jou alleen, maar geen fysiek apparaat.

Het is het beste te omschrijven als een hele grote en krachtige server, die vervolgens softwarematig wordt opgedeeld in een hele reeks kleinere server. Zo bepaal je vooraf hoe de de capaciteit (van opslag, tot RAM tot rekenkracht) verdeeld wordt voor iedere VPS die een fysieke server heeft.

Daarnaast is een VPS vrij eenvoudig te upgraden, blijk je dus meer opslag of werkgeheugen nodig te hebben na verloop van tijd, dan kun je jouw virtuele server makkelijk meer resources laten toewijzen, waarna je WordPress website sneller en soepeler draait.

Handig als je website bijvoorbeeld groeit van 100 naar 10.000 bezoekers per week. VPS WordPress Hosting kan bij Webservicedienst.nl al vanaf €12,95 per maand.

Managed WordPress Hosting

Om zorgeloos je WordPress website te hosten bij WebServiceDienst bieden wij managed WordPress Hosting. Wij treden dan behalve als hoster ook op als administrator van je website. Zo kunnen we, naast de server, ook je website zelf actief monitoren, scripts implementeren en meer om ervoor te zorgen dat jouw WordPress website vlekkeloos draait. Meer informatie over Managed WordPress Hosting vind je hier.

Wat ons betreft is alles mogelijk op WordPress gebied, het is maar net wat jij wel en niet met je website wilt doen of laten doen.

Managed WordPress Hosting Webservicedienst.nl

Waarde van je website verhogen?

ramon@webservicedienst.nl
"Dankzij Ramon Horst en Webservicedienst.nl B.V. kon ik heel makkelijk overstappen alles tot in de puntjes goed geregeld. 

En hij heeft zelfs nog even gekeken of hij er nog iets meer snelheid uit mijn site kon krijgen. Dit had hij niet hoeven doen maar ik ben echt wel blij met deze goede service.
"

--Richard Vergunst
Brykins Marketing

Meer van 

textmark-webservicedienst-logo
Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram