Webservicedienst Logo beeldmerk
Websites met Waarde

WordPress Onderhoud 2021

Het wordt steeds duidelijker dat veel bedrijven niet de tijd en/of mogelijkheden hebben om hun eigen WordPress website correct te onderhouden. Met een maatschappij die steeds meer online doet is het zaak de online vertegenwoordiging van je bedrijf goed geregeld te hebben.

Met een expert op de achtergrond die alle relevante updates aan thema's, plugins en scripts verzorgd blijft je WordPress website zorgeloos en stressvrij online bereikbaar voor je klanten.

Als je in of voor 2021 een onderhoudsovereenkomst afsluit met Webservicedienst mag je rekenen op tijdige updates en kundige support voor essentiële werkzaamheden.

Daarnaast zijn we altijd bereid net iets meer waarde toe te voegen met adviezen en suggesties die je website en uiteindelijk je bedrijf zullen verbeteren.

WordPress Onderhoud 2021

Ben je toe aan peace of mind en stressvrij online zijn? Als je het onderhoud aan je WordPress website uitbesteed aan ons kan het!

Wij zorgen ervoor dat je website altijd up to date is. WordPress zelf, het thema, de plugins en scripts updaten we altijd zodra het verantwoord is. Bovendien draaien we altijd een handmatige backup voor we updaten, mocht er dan toch iets misgaan, dan kunnen we de vorige versie terugplaatsen. Wel zo prettig, voor jou. 

25% korting en meer!

Voorheen rekenden wij een vergoeding van €26,99 (excl. btw) per maand voor deze dienst. We hebben besloten dit naar beneden af te ronden naar €25,- per maand. Ga je een overeenkomst voor een jaar aan, dan geven we je 3 maanden cadeau!
Bij aanmelding betaal je 1 periode vooruit, na afloop krijg je van ons automatisch een nieuwe factuur per e-mail. Onze dienstverlening is te allen tijde opzegbaar en stopt automatisch na opzegging.

Voor meer informatie verwijzen we je naar onze Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden >>
Subtotaal
BTW
Totaal

Algemene VoorwaardenPrivacybeleid
Webservicedienst.nl Logo PNG
Home
sluiten
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram